召喚所有退唔到錢既HK EXPRESS 苦主

612 回覆
6 Like 154 Dislike
打去佢地hotline問應該會快d
乞唔乞衣唔輪到你批評啦
以為踩人幾腳自己地位高d
連咁小事都狗眼看人低 笑撚死人
駛撚我踩咩唔好睇得自己咁重要啦,成班係到lur地,我係度食花生笑鳩你啫好似你睇班大媽係機場訓地咁,我真係唔會高左架wor
唔好意思 我無買hkexpress
係咁啱你條撚閪以為自己高人一等 啫撚住人
我覺得好好笑 心諗人地退唔退關你撚事咩
邊個睇得自己重要大家有目共睹啦 講咁多廢話做咩
咁係你自己腦殘覺得我高人一等我阻唔到架啦 咁你係度留言托柒咩,關你撚事咩 留番係你阿媽個閪到,無人傷害到你架啦
俾人屌返轉頭就語無倫次
開始人身攻撃 有無第二招呀?
見到佢一個一個回,一個一個笑就知佢係到拎優越感
學校未恢課,有d人係屋企係悶d
你段留言無任何point, 你expect乜野層次可以同你討論 你對隻牛會唔會講量子力學?
是非黑白我仲分到既 開口埋口叫人乞兒
咁樣仲唔覺自己高人一等?
你小小野都咁唔妥唔好上討論區呀嘛
我驚你一日爆幾次血管呀
唔知佢其實想點

我諗會唔會應該佢都有買?
乞兒仔講事實又唔叫得
你硬係覺得人地優越係你問題
講講下離晒題咩量子力學 on99
唔怪得係你眼中呢個post個個都係乞衣
條友想圍爐睇人仆街啫
點知無人幫佢佢依家咪發咗癲囉
你個名真係無錯朽木
拿 我唔知你閱讀理解係咪拎U
從來無表明過你優越抑或覺得人地優越
一路講話你狗眼看人低好好笑
你屈我買hkexpress唔成都唔好曲解我意思
想搵位入我
講人唔嬴就人生攻撃user name
個名形容你真係啱
我覺得佢都有買呀
係度笑人食花生,其實自己都買左
笑下人羅優越感當安慰番自己同大家一樣跌左錢

即係成班人一齊佢放左屁就第一個出聲:
邊個放屁!?
我做乜要屈你買hkexpress你係咪有被害妄想,你自己睇番上面我都有買過,普通航空廉航我都有買,有乜問題? 我屌既係貪平然後一出事就lur地果班,你夠清晰未? 唔夠我都幫你唔到啦,曬氣
係啦繼續幻想啦
哦原來有買 有買咪講囉
五十步笑百步
唔抵得人地退到錢?
上個討論區呻下唔係又要你管呀話 管家仔
真係笑撚死人
其實連登仔都係鍾意輸打贏要
成個月等退錢係咪有心急?
成班乞兒仔而家幻想人地係同類,ok u win la,咁低層次真係傾唔到講埋,我有飛呀,不過係上年聖誕飛撚左啦唔好打咁多jj ok?
人地好地地討論下佢要入黎踩場
俾人屌完又唔肯認巢皮 咪陪佢癲下
兒登係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞