召喚痴線西(70) 請善用不推文回覆

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
佢男朋友單眼好睇過佢單眼
睇完polly段年宵片再去睇返肥蛙影佢products啲片
真係一個天一個地,雖然唔係特別中意佢既product design,但好欣賞佢咁有心機去準備,想因為佢呢副心機買佢啲product

利申:本身都幾中意肥蛙
其實kf94口罩本來就唔平 朋友早兩個星期去韓國都要十幾蚊一個
而家喺韓國已經加價到2500~3000won一個(睇韓國youtuber拍片去首爾嘅藥房)
圍返港紙20蚊左右 我見佢賣24.5一個 計埋運費等等絕對唔算炒價
利申 未幫襯過佢 只係咁啱早兩日睇到韓國youtuber拍片行哂首爾啲藥房 見到kf94真係唔平
自己剪貼都係為咗令個成本更低
賺得更盡啫

如果有人覺得佢靚嘅話應該去驗下眼
早一兩年買過對耳環想送俾人,冇開過就咁放落袋,過幾日俾人嘅時候已經成隻公仔甩咗出嚟 冇壓過,係隻公仔同支針但膠位甩
就咁睇圖都睇得出啲耳環好弱雞
成本兩蚊都唔使
講真有幾多人係真心鍾意隻肥蛙先買定其實係撐佢作者本人
我都好中意佢 又搞笑又靚女 男朋友都好靚仔 佢地好襯
佢講過自己做youtuber本身就係為咗sell公仔
果條片百幾萬人睇左
Polly啲產品真心靚 未試過有個kol出既野令我有衝動想買
Btw佢阿哥係而家tvb愛回家入面個頭皮。。佢阿哥keefe ng中學果陣係名校界都幾出名 同過 Natalie fung馮天蔓一齊
可能睇佢係滿足有d人fantasy嘅幻想
冇嘅野咪睇下咁
仲有無片
要into個社會
馮天蔓有冇嘢爆見佢之前得罪好多人咁
不過我覺得d人都係中意佢先買公仔
同感,都明既鍾意佢就自然會買
雖然對大大小妹冇好感不過人地堅係鍾意隻公仔唔係個作者
其實我完全唔明呢個妹妹仔點解會咁出名咁多人follow
得罪講句 佢真係好醜
靚靚女女呢個好有保留,巴打好厚道
不過佢d片係呃到唔少想做運動既人like
送哂比d藍絲同港豬
第一次聽呢個youtuber 估唔到得19歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞