召喚痴線西(70) 請善用不推文回覆

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
波仔搬左去邊
好撚有米
佢好似由天后搬返深水埗?唔怪得唔想人地上佢屋企
唔係吹奏 但見到水魚車個口罩比個女 都幾唔話得
西班牙老公啲friend
但佢好似係裝修? 如果冇搬就圓方上蓋
正面都唔覺有分別
分唔到邊個係before
係咪同一張相
算啦咪都係父母畀錢
唔通佢會攞自己出job嘅錢供樓?
似係左右掉轉喎
扑嘢扑到咁dramatic 都係第一次見
放入去已經喘氣 又要雞仔聲 好不安
就咁焗豬扒飯好失禮你咩 蝦乾
唔係翻新裝修咋咩
點解佢而家咁肥腫難分
覺得佢哋屋企同jade一樣都係富不過三代 都有共通點 有錢大家都係kol 家姐如果唔係見到KOL咁好搵點會辭咗份工
jade會唔會再有錢啲
家姐依家係全職KOL? 好似冇見佢返工咁
超無禮貌人地問完扮聽唔到,睇到好尷尬
jade係有錢過佢地好多啊 但係jade同佢軟飯老公好大洗如果佢哋兩個家庭比較嘅話 boris佢哋擺明慳過jade啦 家姐梗係啦 之前家姐人氣上升嗰陣時 好似係啱啱辭左shu份工 就開始成為KOL 一開始成為KOL嗰啲job全部都係shu 真係好好笑 之前幫shu打工好似係做marketing搵得過萬零蚊 做KOL一個月都唔知穩多幾多 仲要都係shu
我都係呢間剝3隻
快靚正
開埋刀都係5分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞