召喚痴線西(70) 請善用不推文回覆

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
前幾日睇過佢d片 幾靚女
佢係前Sm Trainee
(認真講)拍左一個月都有42.2k都幾犀利
其實佢係落廣告定點我都係幾日前見youtube recommend先知有呢個人
雖然學界妹妹嗰啲我都唔識 但2020喇 唔通仲講大佬b水魚嗰啲咩
我都係係Recommend個到先見到
應該係佢教男朋友跳舞果度片過百萬views 出左名 好多外國人睇
其實唔錯 聽音樂taste又唔錯
但好瘦
佢應該屌緊賣炒價口罩嘅人
但佢下下提住佢老母喺日本買到原價口罩畀佢,又話自己唔知香港口罩咩價位,好撚柒煩
入面真心定假膠,啲人問有邊個beauty kol係黃,啲人搭liz, Sue Chang, Jenifer 花花
X2 真係無個識,不過無理由一味只準人討論我地個代啲bitch
可以去睇下不韓而栗channel
佢有影到而家韓國kf94口罩賣幾錢 佢都有講到而家有啲地方賣到2500~3000won一個
我會覺得princess house係賣得貴過原價少少 但計埋運費都未至於去到炒價
同埋好多人以為kf94口罩同一般口罩一樣價錢
終極free ridercie好撚出名
其實個男仔都叫靚仔啊應該有大把市場至係
中學時期喺聯校音樂比賽搞手個屋企開會嘅時候喺人哋間房俾另一條仔破處
仲有專溝有錢仔
之前經常喺頭皮屋企攬住佢隻大狗同喺樓梯附近影相扮自己屋企
第一次聽呢個人
咁多打手
同個靚字大欖都扯唔埋,mk樣
唔好咁hard sell話佢靚女得唔得呀打手們
有次去緊gym room路上見到佢 本身唔知係佢 只係見係街有條女奇奇怪怪個咀又好撚厚望左幾眼 佢即刻頭dupdup扮晒明星驚人認到佢咁之後上到gym room見到佢一條仔一齊 望住條仔做企係側邊得閒先做2下咁 光線好啲之下望清楚佢個樣黑到賓妹咁個咀真係好厚 不過幾瘦
Jennifer係黃呀 唔係咩
ig係乜 想睇下個樣
依個又邊個
natalieftm
真樣可以refer maybelline 廣告
hyei.61(ig)
我都唔係好識佢 但係喺explore成日見到佢
有啲似?講得清楚啲啦

係好撚似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞