召喚痴線西(70) 請善用不推文回覆

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
係 成班都係離地有錢人
我真係唔明啲pr個腦裝乜
佢咁有錢都仲一set set送過去
cdp la mer好多高級牌子都有送
不過可能針對返佢target viewer都係佢兩間舖啲有錢客卦
但有錢都唔使睇instagram喇 想試就買
唔好用就fing埋一邊
bbw搓手液賣29蚊大把人屌,佢30蚊有咩分別,佢仲要自己有廠,酒精成本勁低,賣30蚊佢起碼賺咗20蚊
屌我好撚崩潰 我係知有呢對情侶 今日先睇到條片 我屌好嘔心
就算係hkd都貴啦,e個時候嘅香港到底係幾唔正常,30ml搓手液賣30蚊已經變咗係平,真係好可悲
屈臣氏賣緊滴露搓手液 20.9有50ml
聽講阿爸係醫生 不過唔肯定
不過有錢就梗架啦
下。。。。。整完𠺢喇?

罩眼睇好似生米未煲咁
唔知佢依家條仔睇到條女以前比人屌到大叫我依家好淫!係咩感覺呢
認同 真係咁撚有錢都要係咁送 不過最貴應該係比佢哋嘅錢 分分鐘多過珍姐嗰啲 如果唔係點請到啲咁撚有錢嘅人
蝦乾見識應該好少
平時都唔方會食好野
係喎記得 其實不嬲都有follow開個女仔 佢有講過自己係咩醫護家庭
我都想箍牙諗緊去唔去鄧幹耀箍
不過佢好似加咗價都收幾貴下
唔想好似打手咁,但我又唔覺得呢個pricing係好過份
出面有牌子果啲搓手液, 講緊有埋護膚成分果啲, 50ml都賣hkd$70,好似Aesop咁
咁當然,佢個牌子值唔值賣咁貴又另當別論啦,但攞返市面上同類型產品黎比較,呢個價位都唔係真係好過火既
然後Sofia個樣係恥笑樣
夜mama碌到 嚇死
其實佢個護膚成份就係jojoba oil,勁平又普通嘅油嚟,老母做過護膚品廠所以知d原料真係平到仆街,酒精加jojoba oil賣hkd30 雖然e家周圍都無貨同俾人炒貴哂,但唔代表佢賣30唔係貴囉,加上酒精唔係d咩難生產嘅嘢,佢自己有廠訂貨都容易啦,係香港市民先咁慘周圍撲貨咋
加咗汁都冇食欲
佢邊忽黃係咪我miss咗啲咩
屌,佢鬼有出過聲
可唔可以report 個post
嘩 睇返我係外國drug store買 減價£3 三枝 50ml 即係$11 一枝咁上下
啲皮膚夠哂黃
係咪佢自己開㗎
邊撚個咁得閒逐個comment 負評呀
炒飯咪炒飯又要加個蛋字 佢係咪好得閒
忍唔住笑左出聲
雲西終於成功入室
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞