召喚痴線西(70) 請善用不推文回覆

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
上回提及:
1)肥蛙年宵疑似賺咗一百萬
send 埋條link俾princesshouse店主
個錄音大概係話店主識jade lam真人兩公婆 佢話佢兩公婆唔係藍
但以jade lam既性格明知俾人咁話 點會唔反駁呀
仲有雪姨 okb 賣埋啲唔知乜嘢清新機

btw lm
追晒上個po好想講下點解會有人覺得肥蛙好多盲粉
利伸冇點睇佢啲野不過因為知道佢係黃kol所以follow

上個post嘅fc係完全合理,事實上關於一啲人格指控,fc係好應該嘅(雖然好多時都冇得fc,例如xxx做雞咁)

上黎依度我諗大部分人都係食花生心態
但每次一話講蛙姐不是就會有啲絲打好激動
如果你唔係中意佢唔會起晒鋼咁屌人
當然fc係重要嘅,但平時大家都係客客氣氣
好少可一有異見就怒屌人

希望中意蛙姐嘅絲打唔好介意,純粹以事論事
冷靜啲
最好笑係有人話佢
上年長沙灣個位投左40萬

點解有人信
仲有絲打dm okb
鬧佢地扮黃繼續sponsor TVB
哇okb打手咁快負我皮?
個個cm都有負皮㗎凌晨都係咁,都唔知個心有幾有怨氣先要個個都負皮
SIUBABY係咩樣都唔記得
之前有人講過雪姨同虰虰反面
好似係因為抽人地好多佣
揾人笨柒 雖然虰虰依家都好富貴
但都係最近先租大屋 有得曬下命
之前人地都仲係住緊屋邨
雪姨有條片教人點致富同儲錢
仲話唔係叫你係人身上攞著數
如果係真係因為痴人揾著數加博上位
好意思教人唔好係窮人到揾飯食
係要靠自己做好規劃同投資
lm
發現okb d打手好癲
會極速負皮
好恐怖啊頂
咁得閒mon post不如面對現實
作多幾個story解下畫
虰虰簽過雪姨?
Princess house係賣啲扮外國牌子實質冇保證護膚產品
好似叫Artz Skin,黑歷史咁多洗乜理佢黃定藍
唔係蛙姐fans
不過睇得出係好多人想佢仆街多過尋求事實真相
你見一個人出嚟9up佢啲黑料已經過百正評
最撚搞笑係嗰個話淨係想食花生,唔理堅定流料嗰位絲打咁既話我話蛙姐做人二奶畀人包左都得啦,食花生都有少少要求好無
係現實既縮影
無仇冇怨 都係鍾意睇人仆街
唔理真定假
上個Post有人講起00後果個Angelica好柒 補圖先
呢對情侶一早臭曬朵 之前佢地扑野拍片 唔知點解段片流咗出去 好多人都睇過條仔聽聞都唔係好野 之前鬧交打女朋友
Youtube 彈出黎有個訪問
睇到好尷尬
以為個女仔好純
之前睇佢Story都見到佢有去Lkf 食煙個D
Lm
醜人多作怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞