召喚痴線西(70) 請善用不推文回覆

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
就咁睇覺得佢似係話緊啲人炒口罩冇人性
佢呢d口罩有無賺錢我唔知啦 但一定係炒價黎 成十幾蚊一個
只不過我覺得原來d黑店依加只要有口罩賣 仲要賣到貴一貴 就可以洗底姐

好撚樣衰呀屌
真係啊豬啊狗都做到kol
我真係好少見啲打扮左都唔靚嘅人
真係好似Yaki個Fd
我都同意 其實佢做正常女仔冇咩問題 就普通女人一個 同佢男朋友都係普通情侶 冇話邊個特別靚
而家佢好似格硬整醜自己 突顯男朋友 再好委屈咁話比人笑佢同男朋友唔襯
Pamela都fd咗好耐 仲有老母彤
始終覺得係山東同雪姨問題
兩個都好假似會搵人著數
好似冇 仲一齊開緊公司?
其實佢係咪講緊賣口罩d舖頭要人排成晚無人性⋯⋯?
啱啱睇完polly準備年宵嘅片
覺得佢真係好有心準備個年宵
每件product都會傾好耐 做到最好為止

對比之下覺得蛙姐啲年宵product有啲頹
好多都係啲冇用嘅嘢(襟章 鎖匙扣嗰啲
同埋有個feel覺得佢係搵大陸最平最cheap嗰啲廠嚟整賺到盡
之前有個絲打po過啲肥蛙耳環都好頹吓
又見過有人話幫佢買過硬殼電話殼
跌一跌就碎咗

我都欣賞佢自己畫自己design嘅
但我唔覺啲product值得買
不過又真係大把fans搶住買

利申唔係打手唔係佢地fans
但真係有咁嘅感覺
其實係 上面有絲打post啲貼紙個質地仲衰過好多無咁出名嘅插畫師 不過啲妹妹仔都係為咗佢個人多過真係欣賞佢嘅products
又俾人傳銷式洗腦落搭
搵ta姐啦
可能因為佢讀名校同打籃球掛 但係都好似有人覺得佢靚...
中學年代係硬係有啲柒既比人吹奏到女神又剩
不過呢條女真係唔係一般柒 明明唔岩呢啲style又要格硬行正正常常咪冇人笑囉 好似屎盤天拿蝗個啲
有!佢淨係拍咗咁少片已經有好多subscriber 靚女係唔同啲
但佢啲片你都冇睇喎 打手?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞