召喚痴線西(70) 請善用不推文回覆

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
Sue ding tv次次丁丁做醜角
屌嗱星 岳高頭同dup低頭 個個都有啲分別啦
咪搵笨啦
佢講嘢好似朱薰 好old school
因為佢真係朱薰姨呢個年齡層嘛
佢呢張相真係世界級樣衰
其實佢點都係樣衰 但我覺得佢之前啲相個髮型正常啲
未算超級樣衰 都可以話係普通女仔一個
佢而家仲要剪到啲陰勁短
佢條眉咁柒就咪露出黎啦 勁似啲弱智

花姐同小b係咪絕交
n年冇見佢哋一齊拍片
之前仲一齊開studio
More 唔知呢單
請問ohkxxxbxxxx 係咪=肥蛙?
因為我有朋友買左佢部清新機,但google極都冇部機啲資料,覺得佢俾人呃左...可以點做
我唔知有冇記錯
印象中好似有人讚過佢似水滴魚
原來呢單 我以為佢同而家個男朋友又有流出片添 記得果期好興askfm 好多人係askfm度討論 條女就否認條片既主角係佢 但啲人都話明明係佢 之後條女好似又報警又話有情緒病乜乜乜
唔係兩個人嚟
佢同老泥spoon fd 記得有次佢地兩pair情侶去迪士尼 spoon po左story 條女一見到spoon影就又單眼又chok哂樣咁 真係那來的自信 本身已經眼細 仲單眼
年中唔小呢D人
幾舊水買個教訓
其實百老匯豐澤 大把有認證有保養既空氣清新機
你令我諗起ody條女
次次唔洗講嘢就對住鏡頭閪chock
又撥髮 又嘟嘴 又狂三七面
其實都冇實質證據人地賺到成百萬
唔好係到亂講啦
再者人地靠自己賺到錢
捐係人情 唔捐係道理
香港夠大把有錢佬啦
又唔見佢地捐??
點解講到做KOL賺到錢就一定要捐
但聽其他絲打講計佢副殺人卡
一副99蚊 佢自己講賣左1萬副
咁單係卡已經搵左就99萬
唔計佢其他野wor

利申:計錯唔好屌
感覺佢地話賣1萬副係吹水
點賣呀
拍片吹水啫 咁都信。。。。

佢自己咁講嫁喎
語氣邊度似吹水
賣一萬副有幾奇呀
咁都唔信
咁有咩野好信
有無片 想睇
笑左出聲 隻眼已經細單埋眼更加似智障同抽筋邊到黎嘅自信笑撚死

化咗妝都可以咁柒呢啲係所謂KOL既有feel相?
岩岩再睇下佢地ig見到 呢張更加
記得條仔本身同第二個女仔一齊 分左冇耐就同而家果個一齊定唔知係直程而家果個女仔做第三者 記得個男仔個ex有係ig講過下
Btw呢pair情侶係咪簽左啲咩公司 好似有經理人同佢地接job同埋跟佢地出街幫佢地影相
好似呃ki個FD陳美玲

好似依種狗
狗狗可愛好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞