召喚痴線西(70) 請善用不推文回覆

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
又話係靚仔嚟嘅
嗰陣嘅ftm 唔差喎做咩後尾崩壞到咁
睇佢地有條4條女傾計個條片
睇得出家姐同Sofia 性格都幾西 幾八婆
可能幾個女仔圍埋傾計都會變到勁西啦
但又唔覺蘇霖西
其實一開頭話波仔要2個人一間啟
又話人地無咁有錢
到家下人地大屋
又話人地富不過三代
其實好似乜都有得講咁
有小小無謂
唔單只係佢
好似死都要將d kol既小事/私事
無限放大 加以評論 講到難聽
一係就老屈當花生
到底係唔底得定點其實
定痴線西文化嚟
一間房*
係ftm 嚟啦
同佢中學學生相一樣
隔離有post 但佢講到所有本土youtuber都會放 我入去睇得啲最top嗰堆
我剝完第4日已經食北京填鴨
雖然之前都係雞 但係依家浸雞味濃到...
中學俾人排就去玩jointschool姣仔
依家就識有錢仔扮上流人士
做女人做到咁
想知點解新片得一張床 本身唔係兩個一間房?

個人覺得就算吹奏都冇咩問題
咁落力幫人有幾多人做到
好神奇
之前就一大堆人屌柒波仔爆破左邊個ex嘅處

家下啲痴線西們就貼埋相講邊個破ftm處
(利申:因為痴線西先知有ftm呢個人同佢CV LOL,又係得4萬幾followers)

然後又講一個叫angelica嘅人話人樣衰話足幾頁,仲repost埋疑似當時人嘅性愛片段。
一上佢ig睇得果萬幾followers

無錯痴線西個討論對象好廣,之前瘋狂loop雲西果排已經爭議過好幾次,我都明白家陣原來新trend係中意討論igers多過youtuber,但洗唔洗連人地啲性愛史都爆哂出黎?
上連登 勿認真 不嬲連登都係雙重標準
吹奏都無問題佢個個星期都車50個比工友,有幾多個只係 forward篇新聞加句sad就算?
其實呢句幾不負責任
但都係真
但如果可以真係FC咗先好講
好似pkj咁 把口就話唔賺錢賣搓手液
但係就賣$30 30ml
再有心啲既就搵口罩返嚟賣,但講真成20幾蚊個真心買唔落手⋯⋯
雖然以前佢都有其他嘢做得唔好,但無可否認佢真係一個好媽媽同埋好黃既youtuber
之前睇佢整俾個女嘅嘢食,已經覺得佢好勁
啲人一陣又話你道德撚上身
好撚癲 勁好派比人,無食人血饅頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞