召喚痴線西(70) 請善用不推文回覆

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
啱啱睇咗個yika,咁都叫靚?
又yika又yaki 呢啲mk名好撚煩
有見過 我記得笑咗好耐
同佢maybelline廣告一樣咁好笑
可惜搵唔返
一直唔明點解ftm上到位
明明以前佢喺中學嗰陣個朵都臭臭地
條仔究竟鐘意佢啲咩夠柒?
成個中學生涯可以冇朋友都睇得出佢性格點啦佢bonaqua個廣告算上左位?但喺我心目中佢永遠係maybelline嗰個五角形
好耐之前啲post有人放過出黎
有冇另一條仔嘅名hoxxxd??
無可否認 虰虰人氣係勁 所以比人感覺痴埋佢度可以多d人識
好似佢依家同個fd開online shop 本來賣衫 後來唔知做乜9賣酵素
唔知幾時同呢個fd又絕交
btw 佢呢個fd好撚柒 成個老泥spoon嘅feel 禁入佢ig d相成日都拋對波出嚟
好似係之前joint school啲活動見到條仔對住ftm不斷喺到摸身摸勢勁撚煩雖然條仔係幾靚仔
冇撚嘢呀,風頭火勢仲去整容
屌就係呢張 之後個tb先幫佢執靚不過ftm條仆街利用完人就唔當同tb嘅關係係一回事 否認佢哋無一齊過
然後個tb爆晒ftm啲嘢出嚟,ftm仲要走去sc個tb問: 我有咩問題要俾你話?(類似咁嘅說話仆街到
絲打好波
拎住喱份cv唔知可以搵到咩工呢
否認佢哋一齊過先啱sor9
嗰陣笑左勁耐,都唔知佢呢張算唔算cv
條女真係好仆街 又對個ex過橋抽板 本身唔撚係有錢又成日痴有錢人 ig營造到自己好撚富貴咁 乜才華都冇連真人個樣都勁似賓印 究竟佢點樣上位
對比埋tb幫ftm整嘅cv就知佢有幾仆街
好靚喎男女眼光真係好唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞