召喚痴線西(70) 請善用不推文回覆

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
真係唔知話條女蠢定係點
因為有幾種可能性 一係就佢個ex玩鳩佢 個ex po 一係就條女po 一係就佢哋兩個一齊Po 一係就電話壞咗拎去整個師傅po
話唔定佢本人呢 話唔定遲啲自爆
有人中過招都要重蹈覆轍
唔拍就唔會有片流出
而家連登個app太user friendly 用家唔再係當年用discuz嘅人 唔識喺兩個括號中間打字
咁係post片嗰條友既錯喎...
R撈真係好撚肉酸
唔該佢地啦
一無是處淨係諗住靠呢啲嘢搵食
情侶情趣扑野拍片冇問題啊但冇諗過個後果
可能個男仔po出黎或者其他野流出
同埋把口生係人到 你都冇辦法控制人
作為公眾人物更加要謹慎啦
所以女仔保護好自己啦
咁拍得就預左要承受風險 要為自己做既野負返責任 仲有正常呢d片都係得佢兩個自己有 點樣流出就無人知啦
自己都有負責
拍得就要預咗有流出風險
我明把口生喺人地度 所以只係想提醒下
至於有無人理就算啦 我都無咩希望
拍得片預咗流出 咁同著裙預咗會俾人強姦有咩分別blame the victim?
大家都係女人明嘅
但啲人又好難唔食花生
如果我係本人或者佢朋友就全家中肺炎死。

我真係純粹覺得就算當下佢樂意拍
只要條片唔係佢自己願意up
佢都係victim
可能係我同理心過份左掛
既然呢到大部份人都覺得被流出始終係佢抵死既
我都係唔出聲了
你地就繼續用呢種價值觀做人啦
我衷心祝福你地同你地既朋友都無呢一日(真心唔係有骨)
係要負責任
但旁人 亦作為女人
其實有時說話真係唔洗去到咁盡
Anyway 唔再就呢件事出聲了
一陣又比人屈係事主
我地係少數派啊 都係保持沈默算啦 .. 希望佢地會明啦
算啦絲打 係呢個post做正義撚會比人屌返轉頭
大家小心啦下
絲打又唔洗嚴重到中肺炎嘅仲慘過啲片流出
放心啦唔會有呢日因為唔會拍片我地好好保護自己架
呢個post屈人當係食生菜
講到最盡希望大家清醒少少
唔拍就好啦
諗起造星有個參賽者都有扑野片流出,唔知個時有無咁多人幫佢講野

真心,no offence

成班fd喺屋企食水煙
迪迪仔?個陣個post都係好多人恥笑佢
但無人會講:唔知佢而家條女睇到會點呢
對仔對女黎講傷害唔同掛
狗仔果條好明顯唔係本人其實話係果啲有冇睇條片
另外個條有心冇力咪佢囉?!
永遠對女人最刻薄嘅就係女人。
呢個社會,如果有婦之夫搞婚外情嘅,男人永遠比人講幾句賤男就算,個第三者呢?比人無限蛆擊佢係臭雞狐狸精。女人永遠最女人最惡毒。
仲可以blame the victim,再合理化自己。

講真你講句:我係八婆呀我中意講人地私事。

咁樣我都唔會覺得驚訝,起碼肯認,而呢個無錯真係八婆花生post。

但講拍得預左有流出呢樣野,我真係不敢苟同喇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞