召喚痴線西(70) 請善用不推文回覆

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
aesop都平過佢喎.....佢1蚊1ml認真貴,bbw個d俾人炒到29蚊就個個屌柒哂,珍珍賣30蚊就變正常價
之前睇過個post話cctvb推啲藝人出黎做youtuber 叫我地要罷睇 可能佢係個啲藝人其中之一
新手連登仔我淨係撳咗鎖嗰個掣
到底D人係咩眼光會搵佢拍廣吿
我係打完字再撳求絲打賜教
屌,見到佢就諗起條流出片,好不安
撳咗個鎖先,啲字要喺兩舊[ ]中間打
先撳左先,再打字就得
[
大家突然行warm路線唔係好慣
有絲打話佢哋簽咗經理人公司 同nick sung 唔記得咗係咪咁樣串一樣都係情侶檔搵食
簽咗公司嘅話真係好容易會有job
條女係柒
但同ex扑野有情趣講呢d有咩問題
佢又唔係同現任一齊跟住搵sp扑野被流出
痴線西理性少少啦
收嗲啦柒頭老泥屎盤
你行得正企得正邊撚個會網路欺凌你呀
屌你老母臭閪 係冇抄襲過嘅咪理正氣壯澄清俾全世界睇囉 係條片個到一句話欺凌就係欺凌?
真係追擊咁撚多個所謂influencer之中你個格係最撚乞鳩人憎
係呀我哋全部人都好撚想你跌低呀
幾時speak up? Show me what you got
認真寧願比多少少錢
出面大把好樣過佢身材好過佢嘅model
話佢同條友死日鬧交
會唔會為左賺錢所以死都扮sweet
實際係各有各玩
佢柒在拍片仲流出埋
家下我地係佢屋企偷拍咩
其實係因為佢哋真係幾多00後識 10個入面都7 8個人識 因為玩開學界 仲要名校 流出啲扑嘢片 好難唔俾人講
r job 撈?
拍片都係私事姐
佢又唔係自己放上網比人睇
來龍去脈係點有無人知先
以前啲人都仲識話女人唔好難為女人
大佬啊如果係唔小心/比人放上網條女自己都慘啦
你咁樣講咁係咪比人影裙底然後被放上網比人J個d女人全部都自己攞黎賤 所有女人著裙/著短d就理應出街比人屌啊?
幾大個人啊仲用呢d野黎笑鳩人
你屌佢樣衰柒我真係覺得無問題
但呢啲野真係不值用黎笑囉
比人講比人傳 唔合理但可理解
但唔明係點解會用呢d食花生mode話:
唔知而家條仔睇到會點呢
件事係佢錯咩

利申 同一類事件 我到而家都覺得阿嬌當年都係一啲都無錯
自己拍得預左會有流出既風險
唔好用比人影裙底啲受害者黎比
成條片根本就係drama 黎
啲對話咩做狗仔 我好淫都係對白黎姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞