[歐美H game]推介(2)

1001 回覆
62 Like 10 Dislike
玩唒了,最後扮晒君子咁冇搞到tiffany
放長線
老老實實twist幾好玩
being a dik 0.42男望2條女相遇之後去到上堂位一樣error,係咪要重打?
期待之後可以母女丼加姐妹丼
Dark magic更新左
load舊save?有error過唔到既最好重新down個最新版開新save試下得唔得
原本諗住玩Being a Dik可以好好放鬆下,的確佢主要路線係輕鬆搞笑,但其實暗暗地有種悲慘嘅感覺

第一次玩果陣真係學主角老豆話齋” follow your heart”咁去用自已嘅諗法去做選擇,睇左唔少福利圖亦都學左好多英文(學左好多3隻字母嘅英文)都覺得幾有趣,同埋characters性格/背景好鮮明搞到個故事好豐富!隻game發生嘅事現實世界真係有可能發生,校園欺凌/家庭問題/朋輩壓力,增加左唔少真實感

但一去到第三章尾聲同Maya係房開門果下,再加埋音樂,果種heartbroken嘅感覺好真實(可能同自己經歷相似

建議鐘意睇劇情片,唔介意查字典嘅人試吓Being a dik,唔好當佢係快快手飛劇情然後可以除褲嘅果種,玩完你會對遊戲有一種唔同嘅感受。

Maya真係畫得好靚
我覺得唔算多除褲位
慢慢玩欣賞個劇情都唔錯

其實純想飛去除褲位不如裝個mod睇replay算啦
對比起上隻acting lesson算係多咗好多
其實唔係好明點解我要嬲成咁我自己都同一時間溝緊兩條女啊
你可以同佢兩個講有另一條女既存在,而佢兩個就隱瞞住你
開新SAVE重玩第一章一上堂就ERROR
咁真係唔知點,系統問題?
反而0.42 先error
歐美風劇情系一定要玩
depraved awakening, dream of desire
false hero 又更新左
love season更新
查字典玩緊acting lessons
畫面同女都好靚 不過d女唔岩 j
搞到玩戀愛game咁
掛住睇劇情溝女 h畫面快飛
dream of desire 呢
呢隻d女好 j ?
玩埋過acting lessons先開
依家先玩到第3章
Milfy city正
不過ICSTOR真係好撚慢
f95zone大把H game,建議整埋acc
我覺得幾好J
同埋有劇情又冇咩慘情野
佢就算啦
自大到死
抵佢冇左超多金主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞