[歐美H game]推介(2)

1001 回覆
62 Like 10 Dislike
dmd佢第一個故整無論係個模定個故都有幾大缺憾,我寧願佢快手完左佢開新故好過
有3條線 但好似一條都幾整完
btw玩左幾款game
發覺d鬼佬都幾鍾意加punk元素落去
一係就大學生一係就搬去新地方住,故事全部都差唔多咁
VIRTUE 第二行第二個GALLERY冇UNLOCK到
有冇CHING果格係咩
VIRTUE 第二行第二個GALLERY冇UNLOCK到
有冇CHING知果格係咩
有機會係隨機遭遇cg
mega想高流量用得用錢加data,唔係就要等幾個鐘先得,有時用nope可能仲快
早幾個月機緣巧合之下down咗treasure of nadia,之後開始接觸歐美h game,都叫玩咗十幾隻。然後呢排終於玩咗being a bik,只能夠講佢個劇情真係好正,玩到停唔到,宜家只能默默咁等更新。

btw搭單問點樣可以無限制咁用mega,好多game都要用mega先有得down,但係我唔識點樣先可以突破佢個流量限制。
mega想高流量用得用錢加data,唔係就要等幾個鐘先得,有時用nopy可能仲快
其實開個ac
佢有啲小任務好似裝手機版咁就會送一段時間既data同埋位俾你用
我都係咁樣經mega down左一堆game
有無邊啲真係完左
唔想成日玩到咁上下又要等update
上f95搜尋有個搵完結既制
treasure of nadiav好玩?
High-Rise Climb竟然更新左
見到好似holiday island咁咁複雜咁煩就唔想玩
有CHEAT呀嘛
D女幾正所以我玩
點解可以同呢個惡夢有得比
其實冇.HIGH-RISE CLIMB其實還好,唔多RNG野
3D類
wild life
可以選擇唔同角色作為主角去同其他角色“互動”
啲汁液效果真係未見過一隻咁咸濕
https://www.patreon.com/adeptussteve

有狼人巴同狼人女女
推薦一隻叫parental love既,差唔多完仲差一個結局
大女又淫又靚細女似witcher3既ciri
不過要打左官方版既insect patch先多返d野玩
我還完acting lessons, 玩完之後個人down 到爆...但真心神作, 第一次玩成人選擇故事game, 即刻上癮

已經玩左3次, 第一次咩人都唔扑, 同megan 結婚
第二次扑晒咁多個, 揀左melissa 但俾佢發現, 拖反ex
第三次選擇性地扑, 黑鬼fd都拍到拖, 同megan 結婚, 應該係最完滿結局

想玩多兩次: 一次想同melissa happy ending, 一次想同藍精靈happy ending

being a dik 買左, 但唔捨得玩住, 想等佢出season 2 先玩season 1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞