[歐美H game]推介(2)

1001 回覆
62 Like 10 Dislike
farmer's dream更新,不過我鍾意avg版果隻love season多d,因為新角nova真係正好多
仆街patreon ban左親生血源關係搞到big brother爛尾(雖然個作者想完好耐)令到之後隻隻都係得step冇得屌親生家姐細妹
所以有啲 game會有亂倫patch,或自己設定關係

出得慢都ok,有內容既話...
而家要連demo,或version 0.1都搵黎玩下
我睇翻個h game folder,
入面有啲舊啲既好多已經放棄開發
想問下Android係咪真係可以玩到
點解咁嘅game都可以多平台,仲要唔洗錢,勁到難以置信
之前玩過隻corruption好正將自己身邊D女全部洗腦做性奴
唔係隻隻都有an版,有d係fans自己整出黎有bug/未係最新版都唔出奇
呢d game全部都係同人自家製靠愛發電,靠平時patreon有人每個月黎sup續命,你整得好既就多人sup甚至可以自己放上steam賣,好似acting lessons,being a dik同man of the house就係咁
自己set關係有時set得唔好就有顯示bug,patch既話我依家玩緊既又唔多見會有私家patch
始終呢種同人game入門水平低又多數都係avg寫好故事整好個模就得,所以咪咁多人整個0.1/demo出黎等多人sup先繼續寫落去撈左第一筆金先
corruption d女太油,而且好似冇咩故仔咁純操作
最新(?)消息
Mifly city個作者又俾f95班友屌啦
垃圾game
仲未屌到細妹
Good girl gone bad 正撚到
啲線太多 玩咗三四次
之後直接down gallery mod睇結局算
冇跟開,姐係金髮打機果個?果個唔係屌到咩?
屌好似記錯咗?過咗太耐唔記得了
阿妹淨係屌咗屎眼之嘛
未算屌到
同big brother一鳩樣又係個妹屌左屎眼未破到處
最簡單就係取消每月sup搞掂
留名等J
上次delay更新已經走左一批
睇下今次又會少幾多
我就係鍾意佢夠多故事線 岩哂唔同人既口味
不過玩左幾次發覺都觸發唔哂啲scene
我都用mod睇左佢算
最重要係個作者肯完隻game
原來我冇記錯
呢排玩返big brother
好撚多mod ,多到唔知裝咩好
淨係裝左趕走Eric 同cheat menu
新劇情果堆唔知點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞