[歐美H game]推介(2)

1001 回覆
62 Like 10 Dislike
being a dik 同埋milfy city 幾時更新呀
前者唔知
後者可能要等個孫燒俾我地啦

個仆街作者又話病左黎拖鳩人
Milky Touch (暫時仲係Alpha緊)
玩法: Vision Novel - 劇情向,根據玩家選擇有唔同嘅故事方向同結局
所有圖都係人手畫,畫風超正
部分女角有配音, 投入感大大增加
女角主要係人妻,熟女,熟女控要試試

https://f95zone.to/threads/milky-touch-v1-1-studio-kuma.28224/
試左覺得好可以去Patreon 支持下個Studio, 有funding先可以有資源繼續搞好隻game
https://www.patreon.com/StudioKuma/posts
MEGA檔死左,係咪有INCEST CONTENT冇分開上
點都好過waifu academy,依家打破左being a dik記錄直追milfy city
又開口中
呢隻預咗啦
上版到依家都大半年
睇死佢更新都係幾個字就玩得完
呢到有冇人玩innocent witchers

好中意玩呢隻但真係太多前言有排都未屌到同埋未出哂 有排等更新
Lm
前言廢話太多唔係畫風都唔錯,我等佢真係屌到先
有消息指呢一兩日內會更新
本身唔係話有機18號 跟住又話18號可能仲未得
holiday island真係玩到人都癲
都話呢個會玩到懷疑人生
有walkthrough都冇用
一係mod
一係破解版
有mod 都冇用,你每次check 都邊個邊個係邊到有咩event 都要禁多幾個掣
破解版姐係點?直接溝到?
仆街
柒左
早幾次睇仲有
依家得返cheat,mod同walkthrough
自膠一打
x12
上兩個版本果時已經得呢三個
打完false hero,雙子條線重寫之後寫到好似精神分裂咁,原本kate仲心諗主角係個變態要遠離佢等佢唔好搞個妹/家姐,結果下一個場景就係沖緊涼自願放佢入黎廁所,wtf?
呢隻真係唔識玩, 跟住D指示做都解唔到任
有冇啲係玩墮落類型架
日式rpg就大把
有無邊隻係扑野個陣有配音
玩開日系 淨係玩過man of the house同house party
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞