[歐美H game]推介(2)

1001 回覆
62 Like 10 Dislike
D人都狂屌緊,一係整男,一係整女,一齊整即係要多一倍時間更新
利申:見到女主唔想玩,不如佢remaster BB算啦
學唔學到英文?
笑起上黎個樣好怪咁唔笑仲好d
btw,唔好俾我睇死佢個end係學返佢老母追佢老竇條橋
某d常用詞你會學到既
Timestamps第二季出左
GENERAL PRACTITIONER
佢D醫學英文好撚癲
個人好鐘意歐美卡通風但好似冇咩人整
大部分都係3D但啲人審美同我好似有啲唔同
3d易整,卡通風要畫慢好多
咩橋我好耐之前玩0.1.x版
依家出到0.4.1版所以skip咗開頭
開頭老竇同個仔講點溝到佢老母果段
lucky mark 真係幾好丁,可惜睇落似爛尾
Being a DIK真係好高質
個ig app加重咗代入感
冇unlock多數係路線問題,咁有強迫症要全解既可以down個控制台mod開哂佢
佢果d唔開心指既多數係要你仆街多簡一呀之類,好似未玩過ntr
acting lessons係前作當然冇咁好
LAST HOPE真係好正
不過我以前個SEEDER爆上限BUG好似KEEP到而家搞到TRIGGER唔到劇情
MAX 450我搞到變500+
大部份都有得睇返圖,有d可以睇返場景好似being a dik,freeloading family,echoes of lust咁
推薦隻叫Connected既,開頭潛質唔錯,囡囡水準拍得住false hero
lm, 原來推到 2

btw HH 應該就出 v0.9 public
有無link?
thx
玩到ch2完,暫時黎講除左未入戲肉,男主個樣gaygay地同個頭柒之外冇咩缺點
出左了
可以直接去作者個patron到download
今次個update 都幾少內容, Lin個story 得一半
Felicity 同 Emma 直頭冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞