[歐美H game]推介(2)

1001 回覆
62 Like 10 Dislike
推一隻叫Pale Carnations既,已經出左一集幾有潛力,可以想像係咸版dream club,略暗黑
玩完又等過
起碼快過上次等半年,今次只係上次一半時間
holiday island更新
百度盤有得破解,但都係建議用f95玩英文
唔係收曬皮啦咩
好多都譯得好差
未試過打飛機要咁有毅力玩d小遊戲
百度盤成個程式比我個防毒自動偵測問都未問過我成個剷起左
證明大6仔都係唔識英文
都有翻譯組翻得好,我有貼過漢化網,自己追POST
Succulence
Depravity
V.I.R.T.U.E.S.
fashion bussiness講做有錢bitch之後變地底泥再向上故事 用女主玩
唔見F95有
eyny有 漢化埋 不過做到第2 部
玩0.6c,最鐘意家姐
fashion business f95有,你search錯肯定
高中家姐靚過大人家姐,最衰男主講鍾意短髮搞到佢剪左
家姐個描寫比較深
其他睇外表行先
最似女朋友既描寫最深一個係vera一個係家姐(senning算半個,溝到個情節幾galgame格硬黎),兩個都係由一開始相識到慢慢發展溝到,其他女角都只算係炮友lv
有無人有留意waifu單野8個月都未有update比人屌到仆街,次次都話過2星期update, 之後又放飛機
又話要多一個禮拜喎
5月頭要多兩個禮拜得黎拖三個禮拜後又要多一個禮拜,同milfy city真係難兄難弟
F95個post笑撚到我仆街係咁抽水
我之前cm串佢幾時有新delay, 比admin del撚左仲warning埋我
Senning本來覺得最正,但玩多一陣覺得家姐同主角個關係係超過"性慾"
Vera 似台灣嗰種愛情劇, 窮妹遇到有錢仔, 唔係好鐘意
點解f95搵唔到being a dik嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞