[歐美H game]推介(2)

1001 回覆
62 Like 10 Dislike
通常你down過個新file直接玩就ok,但上次講明舊save唔岩用建議你重玩
love season 1集真係好短又等得耐,有排都未屌到nova
玩左幾隻Game之後覺得being a Dik 係最出色(故事,人物畫風,娛樂性)
Lust Epidermic故事豐富(10個鍾以上),情節都唔差,氣氛偏恐怖,人物偏老
Dream of Desire一開始都有好多選擇比你試,但去到最後幾章基本上冇比到你去做微調,一路跟故事行
Man of the house 都幾好玩,係正確時間地點做正確嘅事就有回報,故事都幾吸引

最後去左Patreon支持Being a Dik個page想睇下佢有咩更新,投下票同埋拎福利圖
long live the princess更新
有冇人鍾意玩 HS Tutor 嚟類?
https://www.patreon.com/tkcorp8000
我放棄左呢隻
太難搞
呢隻要慢慢玩
當然 f95有save直接去屌曬所有女
有冇人玩incubus city
其實唔難,只係要你聯想推理多d
玩得呢啲就唔多想再用腦
懶呀嗎
你玩bb,man of the house果類技巧型既咪程度上都係要用腦先得架啦
所以我都冇玩
淨係玩HH同埋mythic manor
呢啲可以唔用腦咁滯

除左HH嗰個猜迷
玩acting lessons 我都玩緊
9禁選擇睇故事
真係唔洗用腦
HIGH RISE CLIMB個CHANGELOG

一定要玩下
holiday island 2.0
惡夢既繼續
Dream of desire 有玩 大女好正 老母仲正
玩過D女唔太得 但個遊戲機製唔錯 唔會卡關
神話莊園同virtue正到pk
不過歐美h game真係等到頸都長
玩完acting lessons
仆街 hgame玩到咁sad
係咪溝到藍髮妹會唔同結局?
女主,女主個fd 同藍頭都有結局,女主同個fd 另外睇你之前既選擇有唔同分支結局
上得多呢個網堅會精盡人亡搵個incubus City 玩基本上可以滿足大多性幻想仲要重玩性高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞