[歐美H game]推介(2)

1001 回覆
62 Like 10 Dislike
有冇大哥有acting lessons 中文版link,搵唔到
睇下百度貼吧/伊莉有冇,其實睇佢d英文都已經好易明
Big brother 始終最好玩,smirity mod最完整但有bugs,久唔久玩玩下會進展唔到劇情
雖然BB阿妹以前個髮型model有點柒
但而家Glamour入面個Lisa改咗髮型,成熟咗冇哂妹feel

唔知係咪畀啲高質game縱慣咗,
而家冇動畫CG既game好似差咁啲嘢咁
新果d mod多數狗尾續貂,寧願維持爛尾好過
bb以前有老母成熟,家姐初熟個妹自然行未熟路線
依家睇game一睇角色順唔順眼有冇岩口味,二睇故事有冇咩特別,兩個都岩先開波
隻GLAMOUR玩耐玩去都冇進展,仲係一開頭果幾日
但連sup都屌走埋又係咩一回事
f95好多細sub架
你估個個都咁有錢可以俾最高咩
Anyway 個句其實係佢既patron到cap出黎
咁巴打你可以諗下佢係串緊邊個啦
佢上次拖字決就激走左一大半
今次又可以激走幾多
being a dik like數已經過左佢
情人節發售, 姐係串9我啫
steam版姐,f95 s1出左一排了
垃圾GAME 字又多又長氣
不斷LOOP先有少少少少少18+野
我玩撚左5個鐘就係為左刷沖涼event
明明女主咪幾好 又無啦啦整個男主出黎 搞到進度慢哂
玩完Melody
除左cg好得之外都冇乜特別
女主以外d女仲吸引 特別係金毛
les情節特別好J
long live the princess更新左
故事主導,可能鬼佬對個故有同感d
加下呻聲都好,冇聲真係冇咁好
完結而家再玩返,終於有d背景音樂,之前仲以為game有問題,一開波有聲之後突然冇聲
仲有個中文翻譯網
我就係咁諗
一字一句都配晒就話貴啫
Bb好多bug
玩到中段有個位卡左
爆完Being a DIK
除左剷青條女冇興趣 其他都好撚正
又要等

vvvv劇透vvvv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞