[歐美H game]推介(2)

1001 回覆
62 Like 10 Dislike
Depraved Awakening 玩緊, 不過d animation 唔掂, 同埋d 女既畫風唔夠dr. pink cake 果d 咁靚

可能一開始就玩dpc 太op, 之後玩其他都比下去
virtues係咪得0.6?
條條女都啱啱開波就完好無癮
等佢更新
dream of desire玩landlady....無乜興趣
no no, 唔係講緊dream of desire (無玩過)...

講緊dr pink cake 既acting lessons 同being a dik, 兩隻都太op... 故事又正, d 女同animation 又做得好 (acting lesson 個變態護士其實可以索少少, 而家個樣都幾醜, Melissa 靚過女主角)

變到玩其他呢類決擇鹹game 都比下去
女主換左髮型之後仲樣衰左唔換好過換,係得佢同個fd好少少,藍毛次之,之後其他都係樣衰
我覺得melisa麻麻地=.=
係個波細d 囉

但佢wild 過megan, 又白d

megan 係小鳥依人型
disco 果兩個大學生堅唔靚, 就算開到佢地玩3p 都感覺麻麻地...

無諗過扑晒megan 同melissa 兩個佢地都可以自己大和解, 可惜無得threesome 就要揀一個...

我覺得前妻好正
我仲等緊season 2 有撚排
acting lesson 會有season 2咩?
佢應該講being a dik
btw,bad ep5已經出左,自己去f95搵
Subverse有h漫可以J住先
等住先 我買steam版😂
echoes of lust s2更新
有冇朋友玩過 seed of chaos?
ok 嗎?
係我玩得歐美系h game小定點
暫時玩咗幾隻個男主都冇鳩毛
呢個係鬼佬性癖定係整執鳩毛出嚟係1件好難嘅事
鬼佬性癖你睇d外國a片都係咁架啦,下面大部份都冇毛
我覺得似係懶整/引擎問題,你要整埋毛個模就要花多d功夫不如直接一轆棍簡單直接
鬼佬鐘意剃毛多
今日打左成日last evil
hard mode打極都差少少
man of house 好正,故事好長,特別鍾意家姐條線,m 到出汁好淫
想問下my cute roommate有冇1.61 walkthrough
見f95得1.20
最新好似冇,但你每日唔同地方撞撞下好易撞到,後期d event好易估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞