[歐美H game]推介(2)

1001 回覆
62 Like 10 Dislike
Action lesson之前試過,玩到第三四章停左

其他好多都頂唔順玩到一半飛劇情
action lessons係愈玩愈後愈正
btw,我估你對線性果d有性趣多d,可以試埋pale carnations,connected同false hero
我自己鐘意多D有野「玩」類型
DIK好就好在佢D字一來唔難,二來唔會一大抽英文,玩落其實就好似睇緊甜漫咁

好似Innocent witch果D就係好似食左本設定咁就真係要我飛左佢就算
有野玩既就long live the princess,mythic manor,element 174,echoes of lust,virtues,goons rid her
btw,innocent witch果d劇情長得黎又悶劇情推進又慢搞一大輪野都只係睇得班女冇著衫我已經半棄
fow studio個隻其實出左未
beta中未整完
btw,已sub
除左尾2果隻掂過哂

MEGA爆左要之後先玩到Deluca family(我見之前好9耐都冇更新)
有無人玩過call of the void上網睇無攻略 卡左係仲未上妓女老闆食 按摩女 第1 女主 玩到想棄 完全唔知要點做 但我睇game cg發現仲有幾多劇情下
GOONS RAID HER得300 MB會唔會好快玩完
LUCKY MARK成10GB都黎
試下virtues囉,故事叫ok,女幾靚
好似到4定5章,unity普遍好似都細過renpy
有冇人知點漢化renpy嘅game
近排得閒想做下漢化
呢樣可能要問返大陸做漢化果班/原作者
女主角玩到尾都唔會食到 可能要第二章先得
按摩女都一樣 最多去到狗仔式腳交就完
妓女老闆就應該係主線推到差唔多就會主動去你間房
已經剷左so sad 咁算 等佢出第二章
https://f95zone.to/threads/renpy-translation-tool.21920/
https://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=3924592
可以參考下,啱啱試咗下,最煩都係要搞搞啲中文字型咁,顯示唔到會變哂格仔
我feel到作者好大野心 好似成隻game所有女都有得屌 全部女都有內射animation 所以最後應該全部女都可以屌大肚

雖然畫風冇其他咁靚 但依家佢好似係咁多 h game 每月最多課金嗰個

希望唔會爛尾
應該唔會
Creator group周不時都會videostream作畫,又有spoiler進度
係幾有良心
有冇game 好似house party 咁?唔想啲劇情位係得圖
劇情位係指扑野定對話,對話都ANIMATION好難
對話呀,可以行黎行去真係好正
女係幾靚但個玩法都幾煩又多廢話
btw,封面5條女ep1屌到未?對橙髮果個有d性趣
有無人有玩過Come Inside?啱啱eyny down完想課金俾佢 真係高質
驚佢好賺得濟 賺夠就退休唔做 其實都搞左好多年 依家先0.2

好心咁多錢就揾多幾條友幫下手
玩FORGOTTEN PARADISE, 主角食咗藥無忘記記憶, 但係玩家我就完全唔知發生乜事...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞