[歐美H game]推介(2)

1001 回覆
62 Like 10 Dislike
升都最高level太過濃妝唔鐘意
爆災雷鋼ライオウガー
あまえんぼ
兩隻值得一玩
喪屍個作者更新得好密咁,得閒望下都有新版本同有新作出,好勤力
個重點係奴化就無哂選項
要裝mod先得
有冇人玩double homework? 好正
女主仲要係Les
原本睇佢縮圖兩姐妹好似幾好j咁,放大睇一般,飛住咁睇左下劇情覺得麻麻太長氣第十集都未埋牙
劇情真係麻麻
D女搭救
隻summer time sage其實駛唔駛跟住攻略玩?
直接用mod加手機既提示都會玩到

不過好似就黎更新到20.0
到時又要再由頭玩過
所以我唔玩就係咁,一方面畫風唔岩另一方面每次更新都要重打浪費時間
作者問題
其他又唔見要重玩
我記得有隻末日系 the one man xxxxx 咁上下

講成個世界男人死晒 你要生存唔知幾多日
巴打知唔知Being a dik點樣先玩到最尾一齊訓個ending,重玩咗幾次到最後喺diks mansion佢地都refuse咗

唔知關唔關dik score事?
你要同兩個女仔嘅感情都好close(碌床單),Dik affinity (重大事件嘅方向)要係neutral/ chick,即是話你平時嘅選擇要平衡下,唔可以全部都係進擊
唔怪得我試親都係兩邊極端
太咸d女會怕左你
感謝巴打們解答
呢排home office初入歐美系h game坑 暫時玩咗 man of the house, being a dik 同acting lesson,感覺好正
鍾意玩QSP嘅話,Mother's Best Friend都唔錯,係英文翻譯麻麻
Girl Life有內地人做漢化版
Last man?
內地人?
食開生肉 直接玩英文
Girl life係女主 所以吸引我多啲
element174更新
非rpg版個隻Anna 見住佢瘋狂俾人扑好撚正
freeloading family d囡囡真係超正
可惜無動畫
有無巴打可以推介相同畫風但有動畫既game?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞