[Steam] P社 fans 入黎約炮!(一)

750 回覆
10 Like 2 Dislike
坑已入,不過屌埋assignment先玩得

最後買左咩

剩係買左art of war咋,玩熟左等下次sale先再買其他

最後買左咩

剩係買左art of war咋,玩熟左等下次sale先再買其他

放心啦
大把sales
歡迎加入
Btw, eu4更新左有咩分別?
又要翻學
依家玩緊castile, 本黎想打鳩aragon form spain, 但無啦啦有個event我PU左佢
想問PU完有無可能再將佢變埋同一個國家?
依家玩緊castile, 本黎想打鳩aragon form spain, 但無啦啦有個event我PU左佢
想問PU完有無可能再將佢變埋同一個國家?

等50年就可以合併

最後買左咩

放心啦
大把sales
歡迎加入

Steam sale平d定呢個平d?

最後買左咩

放心啦
大把sales
歡迎加入

好似一樣
又要翻學

唔想返
Eu4陸軍勁既國家係咪得法國同普魯士

親生仔 俄佬都勁
Make space great again

親生仔 俄佬都勁

俄佬陸軍係打人多, 西班牙前期同土雞kebab前中期陸軍都好勁, 土雞勁係因為佢d unit前期勁過西方, 中期有event janissary buff 陸軍, 西班牙traditions 有加陸軍morale所以勁

親生仔 俄佬都勁

俄佬陸軍係打人多, 西班牙前期同土雞kebab前中期陸軍都好勁, 土雞勁係因為佢d unit前期勁過西方, 中期有event janissary buff 陸軍, 西班牙traditions 有加陸軍morale所以勁

其實都係差唔多 中前期 鬥騎兵 西方科技組群弱小小
另外對卡斯提爾黎講上面得法國 點推軍事都贏唔到 只可以打非洲窮撚 用科技輾壓都夠推黎都無意義
所以多數出殖民理念同內陸有升軍事理念國家打起黎相對弱 贏在錢多
要講陸軍我排 波籣 立陶宛 米籣 意大利 帖木兒 其他遊牧 會高過卡斯/西班牙
帖木兒同遊牧 前期好強勢

最後買左咩

放心啦
大把sales
歡迎加入

好似一樣

睇返Price history, steam sale 做開33折, paradox而家做半價, summer sale 入手應該抵d
標題與內文不乎x
其實d merchant應該點放先啱?google完一輪都唔係好明
係咪通常都係放一個係自己個trade node, 再放一個係第二個拉d trade過黎?

依家開始玩殖民之後就係咁蝕錢,2個殖民地夾埋要6個ducet 仲要放軍人上去睇住好撚貴 等到仆街都未變到city
究竟隻game要點先賺到錢?我依家剩係起左個market,其實+tax modifier果d一個月加得0.2都唔知幾耐先回到本

親生仔 俄佬都勁

其實都係差唔多 中前期 鬥騎兵 西方科技組群弱小小
另外對卡斯提爾黎講上面得法國 點推軍事都贏唔到 只可以打非洲窮撚 用科技輾壓都夠推黎都無意義
所以多數出殖民理念同內陸有升軍事理念國家打起黎相對弱 贏在錢多
要講陸軍我排 波籣 立陶宛 米籣 意大利 帖木兒 其他遊牧 會高過卡斯/西班牙
帖木兒同遊牧 前期好強勢

西班牙個20% morale係前期西方最勁嘅traditions, hordes mil tech7之後已經開始廢, 仲未計horde unity高tech之後唔係禁易上度, 太低會扣discipline
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞