[Steam] P社 fans 入黎約炮!(一)

750 回覆
10 Like 2 Dislike
機會黎啦飛雲
減價啦

減咗
機會黎啦飛雲
減價啦

呢輪都冇錢
機會黎啦飛雲
減價啦

呢輪都冇錢

有無巴打搞連機
唔想成日一個人玩咁悶
機會黎啦飛雲
減價啦

呢輪都冇錢

有無巴打搞連機
唔想成日一個人玩咁悶

冇人入group
考完試搞
機會黎啦飛雲
減價啦

呢輪都冇錢

有無巴打搞連機
唔想成日一個人玩咁悶

冇人入group
考完試搞

成日做柒野,連ironman 都未敢玩
一時又多人一倍army都唔夠打,一時又無啦啦比人pu,一時又自己柒揀錯cb,最慘係有時開戰果時明明話對面alliance 唔會幫手,轉頭又突然幫拖,成日都要用saveload 大法
機會黎啦飛雲
減價啦

呢輪都冇錢

有無巴打搞連機
唔想成日一個人玩咁悶

冇人入group
考完試搞

一時又多人一倍army都唔夠打,一時又無啦啦比人pu,一時又自己柒揀錯cb,最慘係有時開戰果時明明話對面alliance 唔會幫手,轉頭又突然幫拖,成日都要用saveload 大法

早兩日我同fd連機都比神聖羅馬皇帝拉大隊圍
機會黎啦飛雲
減價啦

呢輪都冇錢

有無巴打搞連機
唔想成日一個人玩咁悶

冇人入group
考完試搞

邊個叫你食人禁多地
機會黎啦飛雲
減價啦

呢輪都冇錢

有無巴打搞連機
唔想成日一個人玩咁悶

冇人入group
考完試搞

邊個叫你食人禁多地

本身個皇帝冇野,同我都好fd底
仆街無啦啦比條palatinate 做左皇帝
屌佢一開波明明仲係結住盟,無啦啦反鳩我面
我已經忍手淨係收𡃁唔食地

呢輪都冇錢

有無巴打搞連機
唔想成日一個人玩咁悶

冇人入group
考完試搞

邊個叫你食人禁多地

好撚憎palatinate 同科lon
兩條反鬼仔

有無巴打搞連機
唔想成日一個人玩咁悶

冇人入group
考完試搞

邊個叫你食人禁多地

好撚憎palatinate 同科lon
兩條反骨仔
玩緊滿洲 有無冇咩方法可以搞到支爆?

Cheat

Cheat

Ironman mode

八旗全騎打佢老母
乜timtim都可以有tributary states㗎咩?
定係bug嚟?

乜timtim都可以有tributary states㗎咩?
定係bug嚟?

Horde
下個dlc玩俄羅斯
Third Rome
下個dlc玩俄羅斯
Third Rome

係咪buff咗好多?
下個dlc玩俄羅斯
Third Rome

係咪buff咗好多?

應該會多d事件姐
玩ottoman 應唔應該轉做 republic?
下個dlc玩俄羅斯
Third Rome

係咪buff咗好多?

應該會多d事件姐

johan話rus16xx年打冧土雞
下個dlc玩俄羅斯
Third Rome

係咪buff咗好多?

應該會多d事件姐

ai打ai
下個dlc玩俄羅斯
Third Rome

係咪buff咗好多?

應該會多d事件姐

ai打ai

玩咁多次未見過Ai打冧土雞

比kebab識就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞