[Steam] P社 fans 入黎約炮!(一)

750 回覆
10 Like 2 Dislike
stellar 個dlc值唔值得買
同人eu4聯,開拖之前一定會通知fd, 睇下佢情況得唔得唔同人夾果啲都唔知聯黎做咩
eu4一齊玩細國幾正,玩大國會太屈無挑戰性

未試過連
不過打算一齊玩既時候ban玩大國例如Ming/ottoman/France/Spain
同人eu4聯,開拖之前一定會通知fd, 睇下佢情況得唔得唔同人夾果啲都唔知聯黎做咩

未試過連
不過打算一齊玩既時候ban玩大國例如Ming/ottoman/France/Spain

只係俾玩opm vassal同free city

正解 我都係傾住電話黎連
吹住水黎玩神羅小國係幾過癮 好有流氓古惑仔feel
之前玩開eu4
1.10之後冇玩
早兩日一開
屌你老味唔同哂
完全變左第二隻驚
之前玩開eu4
1.10之後冇玩
早兩日一開
屌你老味唔同哂
完全變左第二隻驚

係 超大分別
之前玩開eu4
1.10之後冇玩
早兩日一開
屌你老味唔同哂
完全變左第二隻驚

係 超大分別

大明新系統好似幾有趣
之前玩開eu4
1.10之後冇玩
早兩日一開
屌你老味唔同哂
完全變左第二隻驚

係 超大分別

大明新系統好似幾有趣

冇錢買
玩開DLC真係返唔到轉頭(特別當冇Art of war 同wealth of nations時)
吹住水黎玩神羅小國係幾過癮 好有流氓古惑仔feel

有三個神羅已經可以長控emperor位
玩日本,ming勁到仆街,根本冇得打,玩番歐洲算

我好少會得罪明
用邊個大名?
搵到個hoi4既一戰mod
唔知好冇玩
搵到個hoi4既一戰mod
唔知好冇玩

我用過兩次奧匈
最後都係因為德國無啦啦投降而收皮 解體
玩開DLC真係返唔到轉頭(特別當冇Art of war 同wealth of nations時)

岩岩屎忽痕裝曬(原本無DLC)
成個感覺唔同曬 多左好多野玩

岩岩屎忽痕裝曬(原本無DLC)
成個感覺唔同曬 多左好多野玩

冇DLC真係會做二等公民
Mughal ideas 同 Manchu ideas
邊個好啲?

HOI4新DLC好似有得整奧匈出黎?
邊個好啲?

mughal 好似有core creation cost
邊個好啲?

Manchu 都有 不過係20%
邊個好啲?

是旦啦, 兩個都係d bugbug哋嘅national ideas
邊個好啲?

是旦啦, 兩個都係d bugbug哋嘅national ideas

mughal都叫bug?
邊個好啲?

mughal都叫bug?

有減做核起碼20%既就bug嫁喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞