[Steam] P社 fans 入黎約炮!(一)

750 回覆
10 Like 2 Dislike
無論你玩EU, HOI, Victoria, CK, stellaris 定其他都入黎呢度傾下計 傾下心得

EU4 post link: https://lihkg.com/thread/68973/page/36?ref=ios

開心版
正版太貴
雖然知自己唔岩
開心版
正版太貴
雖然知自己唔岩

等特價啦
玩過幾次eu4都覺得麻麻,反而仲玩緊EU3

又轉名
等緊Eugen同P社合作個隻 Steel Division Normandy 44

垃圾milk

辣殺

垃圾milk

拉b我屌你老母
等緊Eugen同P社合作個隻 Steel Division Normandy 44

睇過好似幾正

睇過好似幾正

有玩開Wargame就應該岩玩 或者岩二戰既話 好正

睇過好似幾正

玩開coh咋

睇過好似幾正

玩開coh咋

應該或多或少都有幫助既 隻Wargame style既game易學難精既程度同EU同CK2有得揮
留名學野...
以前玩過下CK
完全唔識玩
發現自己既智能只能去到三國志
建立法西斯世界
留名學野...
以前玩過下CK
完全唔識玩
發現自己既智能只能去到三國志

其實佢啲game有橋妙既
玩得多就得架啦
呢排玩返勃蘭登堡
想開波打殘波蘭好有難度

開局ally佢咪仲好
羅馬皇帝留名
Ich bin ein Preuße kennt ihr meine Farben
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞