[Steam] P社 fans 入黎約炮!(一)

750 回覆
10 Like 2 Dislike
有無巴打ironman mode form 到意大利
淨係試過一次save and load
佔領羅馬好大成本
佔領羅馬好大成本

改信 Protestant/Reformed
完全唔識玩ck2

終於見到有人對CK2有興趣

點唔識玩法?我用默西亞王國(維京時代開始玩)用左100年食左成個英國,成立左大英帝國,食埋法國德國丹麥等地,接近無敵狀態
佔領羅馬好大成本

我用Ottoman form意大利, 極簡單
完全唔識玩ck2

終於見到有人對CK2有興趣

點唔識玩法?我用默西亞王國(維京時代開始玩)用左100年食左成個英國,成立左大英帝國,食埋法國德國丹麥等地,接近無敵狀態

CK2 RPG遊戲
呢度多唔多師兄達成greatest Khan achievement

識玩一定玩horde
佔領羅馬好大成本

推薦:Florence/Milan/Ming
自己鍾意Florence(支旗靚)

cosimo de medici 一開始好似以經6/5/5
意大利佔領羅馬冇debuff㗎,就算Catholic都係
想跟歷史form用Savoy
呢度多唔多師兄達成greatest Khan achievement

識玩一定玩horde

唔識
玩極都破產
gta5值唔值得買 仲有無人打online
想問有咩game抵買 有大特價 同可以多人一起玩既

另外 gta5買唔買得過
佔領羅馬好大成本

推薦:Florence/Milan/Ming
自己鍾意Florence(支旗靚)

cosimo de medici 一開始好似以經6/5/5
意大利佔領羅馬冇debuff㗎,就算Catholic都係
想跟歷史form用Savoy

Coptic ottoman 佔rome仲可以攞buff
仲以為summer sale有HOI4 DLC特價

BTW 究竟有冇香港人HOI4 連機GROUP
同鬼佬玩D鬼佬唔係走場就ON99咁
同AI玩 AI好似教學模式咁智障

應該冇,可以開個
仲以為summer sale有HOI4 DLC特價

BTW 究竟有冇香港人HOI4 連機GROUP
同鬼佬玩D鬼佬唔係走場就ON99咁
同AI玩 AI好似教學模式咁智障

應該冇,可以開個
開個group吹下水先?
(其實已經有steam group,但係唔方面)
hoi要入啲有teamspeak嘅場或者識啲可靠啲嘅人
如果唔係...
街場:SORRY GTG GG
晒曬啲時間
https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/pricing-change-rollback-information-thread-latest-news-here.1031635/#post-23049884
無得退款 但係會賠game俾你

hoi4 vanilla正唔正, 我本身只係玩開eu4, 又係summer買左佢個貴左兩蚊嘅dlc
成年前買左hoi3但完全唔識玩
成年前買左hoi3但完全唔識玩

hoi4容易啲
https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/pricing-change-rollback-information-thread-latest-news-here.1031635/#post-23049884

hoi4 vanilla正唔正, 我本身只係玩開eu4, 又係summer買左佢個貴左兩蚊嘅dlc

pvp正,modded campaign都好正,有現代mod,一戰mod,Victoria era
有個係如果德國贏咗一戰,個故事好正

pvp正,modded campaign都好正,有現代mod,一戰mod,Victoria era
有個係如果德國贏咗一戰,個故事好正

Kaiserreich
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞