[Steam] P社 fans 入黎約炮!(一)

750 回覆
10 Like 2 Dislike

轉唔轉其實有咩大分別
佢叫我轉果時已經1800左右,都差唔多完game,所以就由佢

用外交變差做代價變到勁到痴線
(ai set rival 去革命目標嘅機會好高)
revolution target buff
痴線cb
革命共和本身都勁既政體
再加埋佢個變態派系
如果你專制度過100有可能100分割到成個法國

唔止,full annex Ming 都有可能
仲可以Free coring
教學:http://imgur.com/a/KqHOp

屌玩Prussia 無出到個Frederich Absolutism

1710先出好似係

我打到1780啦
德國都form埋
打單機game都咁黑

得pru有好似係

我好似1720左右form德國
唔知呢個event

而家德國真係終極冇用
得垃圾永久claim

唔止,full annex Ming 都有可能
仲可以Free coring
教學:http://imgur.com/a/KqHOp

屌玩Prussia 無出到個Frederich Absolutism

1710先出好似係

我打到1780啦
德國都form埋
打單機game都咁黑

得pru有好似係

我好似1720左右form德國
唔知呢個event

而家德國真係終極冇用
得垃圾永久claim

仲有emperor 去攞 splendid
琴晚同fd連機 啲bugs多到嘔
試過啲野撳極都冇反應
無啦啦manpower 0左唔識升,但係指去manpower 又話我每月會增加500
試過啲野撳極都冇反應
無啦啦manpower 0左唔識升,但係指去manpower 又話我每月會增加500

你補緊兵
試過啲野撳極都冇反應

係咪打緊仗?
點解我打完仗, feed左個province比我vassal, 隔幾個月個province會突然變番獨立

我估係vassal自己嘔返出黎?

係無啦啦嘔出黎
試過啲野撳極都冇反應

係咪打緊仗?

冇呀屌 呢樣先戇鳩
仲要成日同步失敗 之前都冇試過咁
試過啲野撳極都冇反應

係咪打緊仗?

冇呀屌 呢樣先戇鳩

Paradox please
試過啲野撳極都冇反應

係咪打緊仗?

冇呀屌 呢樣先戇鳩

幾時fix bugs
試過啲野撳極都冇反應

係咪打緊仗?

冇呀屌 呢樣先戇鳩

幾時fix bugs

cap圖放上forum啦
試過啲野撳極都冇反應

係咪打緊仗?

冇呀屌 呢樣先戇鳩

幾時fix bugs

係喎 唔記得cap圖 玩玩下唔對路棄左game啦
試過啲野撳極都冇反應

係咪打緊仗?

冇呀屌 呢樣先戇鳩

幾時fix bugs

係喎 唔記得cap圖 玩玩下唔對路棄左game啦

照開post先啦 應該有唔少人都有依個問題
試過啲野撳極都冇反應

係咪打緊仗?

冇呀屌 呢樣先戇鳩

attrition?
試過啲野撳極都冇反應

係咪打緊仗?

冇呀屌 呢樣先戇鳩

attrition?

應該真係bug嚟
屌 起唔到兵 跟著彈game
我諗係我網絡問題
我諗係我網絡問題

唔係 到我個fd彈
上forum講啦
我諗係我網絡問題

唔係 到我個fd彈

呢個patch同friend連機好順
我玩Brandenburg -> Germany 成個過程好少會不停彈啲negative event 出黎
但我玩Castile係不停出negative event
係咁扣loyalty呀錢呀stability之類
我想知係我問題定係設定問題
我玩Brandenburg -> Germany 成個過程好少會不停彈啲negative event 出黎

每個國家都有佢獨特嘅event
castile的確係多啲shit event同埋有0/0/0嘅enrique
WIKI:恩里克四世(Enrique IV de Castilla,又名"「the Impotent (無能者)1425年1月5日-1474年12月11日)
但係有iberian wedding

castile的確係多啲shit event同埋有0/0/0嘅enrique
WIKI:恩里克四世(Enrique IV de Castilla,又名"「the Impotent (無能者)1425年1月5日-1474年12月11日)

連個名都叫無能者
LM
淨係玩過V2同星星
玩papel state 本身一路玩得好順利,alliance 左austria 係咁打鳩人
點知france alliance 左ottoman, 一比ottoman + france打就收皮
本身想alliance commonwealth 幫拖,佢又比spain pu 左,最慘napels由spain 獨立左之後比我食左,所以spain 又rival 左我 england 又遠到鬼咁無用,russia 又晨早唔知點解 rival 左我 依家完全搵唔到第二個勁既 alliance, 一路活係隨時比ottoman + france 開我波既陰影之下

連個名都叫無能者

去到1600年叫好少少個國王正常返
但我再次有個save係Ottoman食曬奧地利加匈牙利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞