睇完容祖兒演唱會先發現點解可以屹立不到咁多年

327 回覆
121 Like 89 Dislike

可能你仲細或者十零年前好少浦d 討論香港樂壇嘅forum (有好多都消失左了)
早十幾年2位都岩岩升做一線, 2邊嘅fans 都有提議自己偶像開side track 演唱會
十幾年黎你唔開, 人地做完收得口碑又好, 有市場, 自己開就話人搶先左黎做?!

早十幾廿年前大把人都預計到有ipad 之類嘅嘢啦
唔通你講完唔做, 而家走去同apple 講你抄我

Btw 呢到有巴打上開cm?

留意開廣東歌應該會有上cm

可能你仲細或者十零年前好少浦d 討論香港樂壇嘅forum (有好多都消失左了)
早十幾年2位都岩岩升做一線, 2邊嘅fans 都有提議自己偶像開side track 演唱會
十幾年黎你唔開, 人地做完收得口碑又好, 有市場, 自己開就話人搶先左黎做?!

早十幾廿年前大把人都預計到有ipad 之類嘅嘢啦
唔通你講完唔做, 而家走去同apple 講你抄我

Btw 呢到有巴打上開cm?

留意開廣東歌應該會有上cm

CM班傻仔就算鳩數啦,成日覺得個樂壇要圍住佢地轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞