[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈6 之 春運病毒大爆發

1001 回覆
94 Like 4 Dislike
林奠同委內瑞拉總統馬杜羅越嚟越似,若果美國出手大機會用對付委內瑞拉果套模式
其實立法會舞弊呢個理由 個人覺得有D牽強 因為某程度上 呢樣野又真係唔關美國事 如果以呢個理由去開戰 美國的確在道德問題上站不住腳 而且一定會有極大既爭議 贏都贏得唔光采

而生化武器呢個理由 基本上係無得輸 除左奶共國之外 根本唔會有國家唔BUY美國 淨係睇俄羅斯都當WHO無到自己都封關就知咩事
我反而覺得而家支共自爆
WW3機會細咗
支那之後會印銀紙去找國內啲數
支幣將會下跌
支那要用更多支幣換美金履行貿易協田
另一方面美國會加快 decouple
如果美國decouple成功
啲廠又搬去東盟
過幾年歐洲澳紐加拿大可能會跟機

同埋之前好似係李天命講
Shithole地位會喺二三月受到挑戰
如果shothole落臺
支那可能會有小改變

利申:鳩噏
WW3 係西方國家對中東魔教國

跟返個agenda 係滅左中共先正式開打ww3
我覺得五五波 因為支那已經去到研究到生化武器既程度 如果美國唔消滅佢 只會留個更大既後患 但係滅左既話其實短時間都會對美國做成一個好大既經濟影響

相反 如果唔滅支那 支幣大跌 只會令支那經濟復甦得更快 因為出口一定會火箭式增長 美國出口就會跌到PK 阿根廷當年破產就係個好例子 到時美國貿易逆差又會大升 長遠對美國都係無好處

所以呢一刻有D難預計美國既行動會去到幾盡 好睇支那既野心係去到咩程度
反而會諗會唔會要外國(聯合國)軍隊進駐嘅境況係香港已經生靈塗炭
支那野心同古代想一樣想一統天下

想推翻歐美既民主自由人權,建立自己支那朝代秩序

中共下場只會係納粹,皇軍,蘇聯
其實貿易戰係仲打緊
侵侵早兩日先同曱大大講完電話
出tweet讚支那可以處理好疫情
潛台詞係叫支那簽咗條款無藉口叫停
所以上面經濟方面都係有好大隱憂
明朝係邊掛?
有無明居正果條link?
Why not both?
嚟料
有人唔信咩,連九龍塘軍營高級老解阿叔都出過嚟企喺啲狗隔離指指點點過
兩樣可以同步進行
侵講野要相反角度睇,即係佢唔信支那攪得掂
> 支那可以處理好疫情 同
> 支那可以處理好香港抗爭 果條 tweet 一樣
兩宋頭三項同神巴講嘅一樣
1、換美元現鈔和黃金實物。
2、勿存銀行,放在自己認為安全的地方。
3、囤積食物、飲用水、能源、藥品,注意保質。

詳細:
https://twitter.com/hermit181/status/1165555194752634881?s=21
如果歴史會不斷重演的話 我估計美國會聯同其他國家 要求支那作出賠償 當然會係天文數字 類似鴉片戰爭果陣

如果支那唔肯賠 就可以大條道理開戰 到時就真係八國聯軍啦
侵應該一路恥笑一路打條 tweet
想借瘟疫走數 然後呀侵話你做得好好無問題 唔洗旨意走數
然後要支那買完二千億野 先捐番一億咁大把去抗疫 侵侵真識做生意

仲衰過百佳惠康買野換印花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞