[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈6 之 春運病毒大爆發

1001 回覆
94 Like 4 Dislike
當大量支那畜湧入,搶糧食搶醫療用品就肯定,佢哋冇地方住分分鐘爆門搶屋都似,所以全體香港人都應該要有抗支嘅準備
如果佢地真係可以昌狂到咁既地步,班死黑警可能已經全部俾人清算緊
班黑警同吳三桂無異,早幾日仲叫緊班支那畜牲落嚟醫病
仲有而家嘅所謂法治,支那畜牲做咩都幾徐冇後果,所以都係做定生理同心理準備守護家園啦
講到免費唔洗錢嘢
準備定棒球棍之類喺屋企,以後要保家衛國都有嘢揸下手
真係世界末日咁款
都有排試,未咁快用得
支那應該死至少1/10人口先
可能支那派人落呢搶數據,自後自己研發,未做動物測試就直接用人試
一係成功,一係就失敗,病毒太勁仲要免疫埋d疫苗再變得更強
其實就算搞掂左肺炎,支那經濟都有排煩
聽講好多支那公司都叫住係武漢嘅員工唔洗再返工,即炒
即係新年返完鄉下之後就冇左份工
之後應該有大量武漢人失業
儲糧係怕貴都明白合理,怕大陸人嚟燒殺搶掠係呢一刻就尚算係過份擔心,一則中共要面,香港咁搞就柒爆,二則在港資產,資金鏈,港幣都gg,斷估佢唔會自爆部atm, 加埋過去半年已經證明有美國睇場,唔會忽然搞到咁
啱啱睇到人哋講科學啲嘅理由
話因為好多人死
烏鴉係為死屍而來
盧溝橋事變,日軍扮哂蟹話要入黎搵人
搵搵下咪打仗
佢都好牽強啦
見到呢個po

[舊文重溫] 林鄭專剋上司 習帝在劫難逃
https://lih.kg/1848999
好似話6至8年後先有
6至8年後支共睇怕都已經消失咗
日暈異象,有戰爭,行刺,當權者死去等意思

東北月初都有日暈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞