[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈6 之 春運病毒大爆發

1001 回覆
94 Like 4 Dislike
如果俾啲烏鴉食到有病毒嘅屍體就仆街了
港大話要測試,最快一年,不過可能好似伊波拉咁緊急,skip左好多人體安全測試直接用
先唔會清算兵即係賊,賊即係兵。
到時社會崩壞,佢地係全港小數有槍嘅人,仲唔join埋班支那人打家劫舍,見女就姦?自古以來流寇好多本身都係雜兵雜差變出黎
尤其係香港人根本冇能力對抗到真鎗,亦冇任何組織可以制衡到班狗,佢哋要做流寇打家劫舍嘅話根本冇人擋得住
但支那畜應該唔野小
就算join埋最後下場又係變成condom
黑警到時先至係第一批爆門搶屋既人
鳩估
2021開始名義上仍然係中國領土
但實際上係由英美共同管治 (唔算真正獨立)
仲有半年做準備
會狠心落手保衞香港戰爭
Oh say can you see by the dawns’ early light
各國有重大經濟利益係香港
2033年獨立
希望係真
準備糧食,醫療用品之外,都要準備武器
大家要強生健體同埋要換美金支那成十幾億生番,黃禍要出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞