[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈6 之 春運病毒大爆發

1001 回覆
94 Like 4 Dislike
正常係立春開始,宜家仲有豬年餘氣
修正咗做5.1
希望只係前震
仲有布魯氏菌
竟然係四川地震……
但超級驚會核泄漏,香港附近好撚多核電站
2020年頭一個月支共已經咁多好嘢接踵而來,反送中風波未完,中美貿易戰,台灣大選泡菜魚落敗,武漢肺炎,湖南禽流感,而家四川仲要又地震,唔知跟著落嚟又有咩會發生呢?
黐線冚球剷嘅感覺黎,成班衰屍到時真係邊度都死
5.1級好小咋。
如果要大地震,就要睇啲小動物,小蟲有冇出黎大遷徙
尋日又有手足出事

有冇人計到班狗既下場
佢地一定要死全家
唔想手足再俾黑警屌完鬆入黎睇!! 4個必用 apps
https://lih.kg/1845320

借個位嚟

請大家幫手正評,lm,避免沉底
前戲來姐
H5N1 應該冇乜野? 冇雞食姐
人惹到都唔係咁大獲

(當然啦如果接住連續技中支肺+地震就係另一個層次)
但係糧食方面會越嚟越不足,價格不斷上漲
From wiki

烽火,又稱烽燧、狼煙、狼燧,是一種用於示警的訊號。白天以燃燒摻有糞便的柴草,釋放濃煙來表達訊息,此稱為「燧」。夜裡則燃燒加有硫磺和硝石的乾柴,使火光通明,以傳遞緊急軍情,此稱為「烽」。
=============================================
如果狼煙係用黎傳緊急軍情 我會解讀為個個省都有事發生 而最大機會係因為肺炎要封城 人民生活極為不便 甚至出現缺糧 之後好多省都會出現反政府運動 到時就算派哂所有解放軍都無用 因為周圍都開始反政府
一口氣殺咗成萬幾隻雞
連雞bb都殺埋
再補充一下 仲有機會係經濟衰退導致極大部分基層同工薪階層 因為無工開 積蓄耗盡而斷糧 因為支那好多人其實仲係搵緊好少 好多都係得幾萬甚至幾千蚊積蓄 如果肺炎搞到夏天 班人應該已經餓死左

饑荒既原因可能唔一定關天災事 反而係經濟問題 所以我推測有飯無人食 除左班人死哂之外 就係物價飛漲加上無收入 一般得好少儲蓄既百姓無錢買糧食
首先要糧食配給,配到大陸都唔夠錢買黎派,先會開始死人,所以冇返一年半載唔會成事
狼煙基本就係出軍事力量
打中國人定打外國人就......u know it
臨時搭棚醫院駛乜咁講究整個標誌,梗係有原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞