[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈6 之 春運病毒大爆發

1001 回覆
94 Like 4 Dislike
洪水唔一定指字面上嘅洪水
大洪水一詞可以指代任何形式、全國性嘅大劫
希望係堅
姐係無論如何點都有大災難
中共死硬!
之前睇推背圖嘅典故講,傳說李淳風算到武則天會做皇帝,唐太宗知道咗,想殺咗佢,但係李淳風講:「武則天做皇帝係天命所歸,你而家殺咗佢,個天只會降生一個更心狠手辣嘅女人去殺盡你嘅子孫」所以唐太宗就放過咗武則天,而佢亦只係做咗一代皇帝就政歸李唐

而中共而家做緊嘅嘢就係不斷逆天而行,想盡殺武則天,結果就要全部自己受返
睇黎年中既不分黃藍抗爭應該都係因為今次疫情

個政府係今次疫情處理上痴撚左線咁
中國製嘅回力鏢品質一流
信報【肺炎疫情】北京復興醫院爆集體感染 bit.ly/2OptaZg

//北京市西城區副區長繆劍虹昨通報,首都醫科大學附屬 復興醫院 心內科重症監護室出現集體感染,確診9宗

其中醫護人員5宗住院患者4宗,眾人已轉到定點醫院。調查顯示,事件與個別醫務人員受感染有關,具體原因正進行排查//

另外習種已經7日無喺媒體上出現
有傳佢有健康問題,中風或肺炎嘅傳聞都有
雜種到底係被軟禁定係健康出問題都好難講
我覺得武侯百年乩第二,三節係偽造

武侯百年乩1933現流傳共三節,第一節真係二次大戰發生前已有,準成度都幾高。
但第二,三節來源係1999年石鏡泉收到所謂一九三三年玄圓學院開幕的扶乩【 「Rambo媽媽」一份副本】。內容係抄足推背圖排序黎寫,有研究開推背圖都知金聖嘆版本個排序有調亂過,55象已證實係甲午戰爭。

第二節
飛虎潛龍勢莫當 聯軍東指成一氣 劍仙俠士有奇秘
水能剋火火無功 炮火飛機何處避 此是陰陽造化機 土意發明成絕技
稱雄東土日已終 物歸原主非奇事 此時國恥一齊消

大金人youtube講45象即上面果一段係講緊二次大戰日本收皮無軍隊直到而家,我都好同意。
有d人話39象咪講左囉日本侵華
首先日本侵華果陣未發生二次世界大戰住
39象係講緊日本開始侵華1937年國勢如日中天,結尾有交代日本最後唔會成功。

一次世果大戰戰,果時戰場主要都係歐洲果邊
火運開時禍蔓延
二次世界大戰比一戰規模更大,戰場包括歐洲,亞洲,非洲,中東所以用炎運宏開世界同比喻。

推背圖之後仲有預言會有戰爭爆發,不過已經係玩戰機,潛艇,核武。
第五六象 己未 坤下坎上 比

推背圖第56象
讖曰:
飛者非鳥 潛者非魚
戰不在兵 造化遊戲
頌曰:
海疆萬里盡雲煙 上迄雲霄下及泉
金母木公工幻弄 干戈未接禍連天
可能已經被政變左,你唔知ja
中國咁多預言,暫時我覺得有2個係100%堅野

一當然係金聖嘆推背圖

二就係
黃檗禪師詩,最早出現1899年 ,竟然預言到八年抗戰,神洲大地變左三家作主:共產黨,國民黨,偽滿洲國。中華民國氣數未盡,遷都台灣,中共八路軍統一大陸

用武時當白虎年
四方各自起烽煙
九州又見三分定
七載仍留一線延

十一
紅雞啼後鬼生愁
寶位紛爭半壁休
幸有金鰲能戴主
旗分八面下秦州
即係會武統台灣
睇唔明,解釋下
赤鼠時同運不同,中原好景不為功;西方再見南軍至,剛到金蛇運已終

而家我估應該係呢句?
鼠年 同 蛇年
立春啦
到底之後會發生咩事呢
肺炎去到2月尾疫情就減退
5月就會無人再討論肺炎
但3月有政局大事發生
之前吹林鄭3月落台
疫情唔似2月底就搞得掂wor
楊天命卜卦話shithole立春之後會受到挑戰
會唔會蔓延到冇人care
好似豬流感咁
傳下傳下冇人理
佢上年都卜卦話9月有解放軍
我覺得而家應左e象
武漢肺炎攪到中共死左一大半了
雖笑亦哭,講得好應景,未有wars前起碼社會有飽飯食有工做下,而家淪落人人等死咁款

讖曰:
磊磊落落 殘棋一局
啄息茍安 雖笑亦哭

頌曰:
不分牛鼠與牛羊 去毛存栅尚稱強
寰中自有真龍出 九曲黃河水不黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞