[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈6 之 春運病毒大爆發

1001 回覆
94 Like 4 Dislike
冇咁快 呢年都唔會靜 一波未平一波又起 肺炎完左就到暑假抗爭 暑假完左又立法會選舉 有排啊
今次柒婆辣㷫埋班藍絲
回不去了
車公18年話香港會有暴亂,19年就應驗左,咁今年係對應返上年支簽,經濟應該會好差,到2021年班高官同黑警先會被清算,但係香港人都損失慘重,2020同2021香港同支那會發生咩事搞得清算姐係共產黨都失去對香港嘅控制
多國軍事介入
完全同區姐,祖利安講既一模一樣
意思係果時已經有wars屍體?
抗aids=抗sars,wars,
佢地要製造佢地既新人類但失敗了。
要,仲要開始去大自然練習搵水睇雲
睇Us army survival manual
有冇講點解香港可以脫離到中共控制?
香港咁細會唔會轉個頭撞到你
聽落仲動蕩過03年
如果香港真係斷糧係玩撚完
本土農業都唔夠供應
唔係要結社咩
2018年
神預言
巴打想去邊到種田 預埋我thx 離島好似幾好
蘋果廣告係18年,新sars 發現又係18年

個廣告比邊個人睇
臘月之時新氣象,土豬將走金鼠來。
民生改善有希望,庶民百姓漸顏開。
500萬人逃離武漢都唔算?
唔知係咪我諗多左,定中共港共真係做得咁明顯

全國好多地方封城,香港無封,仲要免費治療武漢肺炎患者,港珠澳大橋免費通車,500萬武漢人逃離武漢
武漢一名官員感染新型肺炎去世
https://lihkg.com/thread/1845066/
內地傳媒報道,武漢民族宗教事務委員會官員王獻良,因為感染新型肺炎,昨日搶救無效去世,他是第一名感染新型肺炎死亡的官員。

呢條友似乎有份打壓宗教
而家成亡官第一人
真係夾都無咁準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞