[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈6 之 春運病毒大爆發

1001 回覆
94 Like 4 Dislike
再加埋之前有講過話年底定下年年頭支那饑荒好多饑民會衝落嚟搶嘢食,即係6至12月打完警甴又要打支那人保家衛國
應該去到年尾支那就會有糧食短缺嘅情況出現,2021年會出現糧荒
呢半年係關鍵 都要出黎抗爭
個人幾鐘意佢用大衛與哥利亞既比喻
香港依家等待既 正正就係一個大衛
在眾人眼中 佢依家唔會好起眼 但係當去到節骨眼時間點既時候 佢就會出現去打敗佢
另外一個重點係 呢個大衛唔會係其他國家 可能只係一個普通人
大家只要繼續堅持 我相信不久既將來就可以打低哥利亞
依半年
操fit啲
儲糧換美金
準備合法藏有嘅武器

大家仲有咩提議不如一齊list
鳩估
先俾外國勢力管治10年
再俾香港人自決
記得區姐講過2021年會有新治港力量登場
仲話呢股力量唔似而家嘅中央
係以一種令港人舒服嘅管治力量
係香港人定外國治港?
組織區內朋友結社,組織民兵,以保護自己個區為優先
學下種菜種米
1、換美元現鈔和黃金實物。
2、勿存銀行,放在自己認為安全的地方。
3、囤積食物、飲用水、能源、藥品,注意保質。
4、有鄉土勢力可依靠的,去鄉村結社自保、種糧。
5、在城中也要結社自保。
6、參考《屯糧》四篇、《移民》、《下策》。

From兩宋
去台灣、菲律賓、東南亞國家發展,未來係重視人性精神世紀,因為AI嘅大躍進會開啟人性嘅反思和墮落。

本人雖然無明確宗教信仰,但相信風水(Gaia)和大同思想,表面上中共係邪惡,但其實仔細去睇中共其實原本想朝著大同思想目標進發,但因為私心權力腐化所以用上低俗手法例如監控、信用制度、思想教育、維穩批鬥,卻忽略精神層面裡核心價值:良知和尊嚴,所以今時今日就出咗熊仔呢啲人材,時代巨輪唔會因為你犯錯而停止,相反你會消失于時間洪流。

香港已經享受咗呢40年嘅繁華,亦係時候找數了,大家唔好把責任推俾中共,一隻手係拍唔響,香港人自己都有責任,但我相信有能力嘅人絕對唔會因為香港沒落而失去價值,因為有才之仕已經不受制于目前處境,無才之仕亦可以努力係世界角落開拓屬於自己平台,所以年青人不要驚恐不安,再無才能嘅人都有擁有唯一天賦保護自己,這種天賦叫勤力而且永遠唔會背叛自己。

黑白光閻苦甜貴賤對錯,從來都係勝利者所言,但本來無一物,何處惹塵埃呢,大家加油。
依段有睇,似同中國落後啲嘅地方嘅人講,係結社依part 唔知香港點搞,可能到時各區tg 公海要認真啲
但係下半年香港打到仆街嘅話始終都想自己喺香港出一分力好似2019下半年咁雖然好難過但都慶幸自己係其中一點
香港而加冇產業冇人才,要獨立首先要有軍隊

等美國爸爸管返10年,培養下人才,建立新產業,起好海水化淡,建立良好制度先

等香港正式長大先有能力獨立
好似見過2018年有人起過卦
做多好過做少
18區自組民團
到時可能要集合你個區識得嘅人一齊自保
個人或小家庭勢孤力弱,死撚硬
我都諗住買食物....同埋諗緊有冇咩食水過濾器....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞