[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈6 之 春運病毒大爆發

1001 回覆
94 Like 4 Dislike
出面有個post仲笑9 d買糧既人
洗乜理佢哋
唔通打到黎先買糧
到時都買唔到啦
買左水、罐頭、米、餅乾
水同罐頭真係可以買多啲
特別係水
放陰涼位置幾乎無限期咁滯
大成就者唐東傑波之金剛語
祛病消災願文《薩迦愈病》
https://drive.google.com/file/d/1aL1uwpkwVCfT-Wn8njK_fW_txRlTagHZ/view?usp=sharing

https://youtu.be/76x8VthQbBc
其實都要, 因為個進口物價遲下一定會高, 糧食需求會好大
汁呢?
好似有未來人講日本首都會由東京搬去唔知邊度 到時東京會冇咗
日本無首都
其實香港食物都唔係靠大陸,係菜就麻煩啲,但短暫內應該未有事,過多兩三個月就唔敢講,最緊要係上面落黎搶就仆街
777肯封關就仲有一線生機
個問題係支那要大量進口, 全球食物就得咁多, 佢會搶高哂個物價
點解咁講
目前睇唔似
東京>岡山
香港隨時變成另一個委內瑞拉
北宋南宋推背圖都有講,明朝1644話就話滅亡但仲有個南明,維持左1644-1662,另有學者話其實係去到1683年唯止
黑兔走入青龍穴 欲盡不盡不可說
黑兔1663年正癸卯,癸五行水為黑,明為黑兔,南明最後皇帝永曆帝被殺,鄭成功接管南明遷都台灣。繼續原用南明永曆帝稱號
南明苟安 二十年終於完結,南明正式滅亡!

第四十三象 丙午 巽下離上 鼎

讖曰:
君非君 臣非臣
始艱危 終克定

頌曰:
黑兔走入青龍穴 欲盡不盡不可說
唯有外邊根樹上 三十年中子孫結
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞