[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈6 之 春運病毒大爆發

1001 回覆
94 Like 4 Dislike
人地而家避過左彈劾,應該好難唔會連任
肺炎我估到午月,午火燒金(肺屬金)
午月即係
泰國確診嘅基本上都係支那人嚟
中招嘅泰國人有的士司機(車內可能開冷氣)
同埋去日本旅行返嚟嘅泰國人夫婦
高溫可以縮短病毒存活時間
但如果嗰支那人飛沬直射個泰國人咪又係中招
所以其實要等到支那完全無晒症先會完
但2月已經嚴重過當年沙士咁多
香港點頂到6月
一睇就知有排
真係好似呢個post個標題一樣
爆發陸續有來
巴打又點睇肺炎幾時完?

午月係估 前排又問咗個朋友,佢話農歷四月,但今年有兩個四月,姐係around 4月尾至6月尾
要封關嘅係支那
佢應該主動關閉所有港澳口岸嘅人口流動
淨係畀貨物出入
由得啲蝗亂咁走等冚球鏟
頭先睇咗寶善老師嘅「佛都有伙」YouTube channel
佢同區姐一樣
都係話2022-2023年香港會有巨變
區姐好似話係2021年
有咩巨變?
好驚
最近好似睇緊歷史書live版咁
分裂嘅種子開緊花

為咗口罩,支那陷入內戰狀態
https://lih.kg/1866393
2019年12月26同2020年6月21都係日環食,6月應該有第二鑊嘢爆
再加個醫生死咗微博言論自由暴動真係好睇,依家壬2月,讓子彈飛多陣
想問下 個祖利安師父講嘅野 其實信唔信得過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞