[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈6 之 春運病毒大爆發

1001 回覆
94 Like 4 Dislike
我覺得未必係疫症,輕則地震三霸水災,重則可能宇宙輻射導致冚球剷,2020有超新星爆發-獵戶座參宿四(距離大約700光年),雖然好多天文學家都話暫時無危險,理由係話距離遠加埋宇宙膨脹中,一般情況下10光年已內先會有危險,但如果佢爆完後啲輻射同伽瑪射線照到落地球,咁就真係冚球剷了。
未支爆已經痴撚左線
Gamma 射線暴會係大滅絕事件黎ga wor
可以上位之後中風死
愈吹愈大
老高?
點撚樣知佢2020會爆
天文學家係話佢「隨時都會爆,呢十萬年之內」
竟然去擔心幾百光年外既野
擔心下自己落街比黑警綁架好過啦
人中巴打消失左
唔係黑心,如果個個好似你咁就好,死咗都唔知咩事其實最快樂。

我自己準備好晒乾糧迎接6月份後嘅災難,希望今次地震水災呢啲簡單嘢啦。
光要700年先黎到地球。。
要影響地球都要700年後啦。。
你知道得太多啦
無知是福呀
超生星爆炸唔單止有輻射同伽瑪射線,仲有產生中微子,中微子亦係導致黑洞產生所不可缺少,所以而家物理界推測中微子唔屬於光譜或者正能量,所以無法套用光速法則,換句話說中微子係無視光速、距離、時間,類似量子糾纏情況。

最理想情況當然係預言係錯嘅,庚子年世界平安啦
https://www.wired.com/2012/06/neutrinos-cant-beat-light/
Physicists at the CERN laboratory have put the final nail in the coffin for the idea that neutrinos can travel faster than the speed of light.
唔識唔好亂講啦大佬
亂咁掟堆terms出黎你真係識解?
一個鬼婆占星師寫關於香港
同區姐/Julia Zhang 差唔多

https://www.jessicaadams.com/2019/08/22/hong-kong-astrology-predictions/
呢個其實上一個post都有貼過
但都可以溫故知新
繼續堅持不要放棄
仲要等咁耐,已經好難頂
唔想再有手足被黑警自殺?用呢4個apps!
https://lih.kg/1864933

借個位嚟

請大家幫手正評,lm,避免沉底

你upload相之前鏟咗metadata未?
留意下12年實驗佢係證明中微子速度,亦即係,至於微子震盪則還未有概論,所以而家科學家嘗試去證明微子震盪會引致穿過其他維度,所以先導致超越光速。
中微子無野ga.
而家你身上都有無數粒中微子穿緊過你身體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞