(擔心)朋友話要返大陸做野

355 回覆
36 Like 5 Dislike
係咪有位巴打 成功甩身返左落黎?
有冇聯絡方法搵你? 想救人....

留底email 我比電話你
想知更多既人可以搵以下keywork

純資本運作

如果你有朋友上左去,而你又想救佢
唯一方法就帶佢離開佢身處既所謂norm,即係昆佢番香港先

無用啊 佢地會自己耐唔耐返黎一次
但最後都會返去 阻唔到
阻佢就即係唔支持佢 唔理解佢 唔係朋友

大部人都唔會承認自己比人呃,所以好正常

佢份人logic既,可能解得通,

冇logic既。。。叫佢屋企人收起佢張回鄉證啦

雖然我好抗拒呢樣野,但我都承認成件事既可行性

而我都見到有好smart既人起入面玩緊呢個遊戲
當然大部份都係唔smart

你朋友因為你阻佢就話你唔支持佢 唔理解佢 唔係朋友,咁我諗佢都算係後者

同埋佢地覺得自己睇得好通透
但你又唔知佢地其實係咪真係通透

有啲人可能係明知道做呢啲 都會留低
有啲人真係傻更更因為比人洗 就留低左
仲有個位好有趣

佢地可能會用盡一切方法令到你上唔到網搵資料

但當你有機會上網搵資料果時

而搵出黎既資料全部都唱反調

佢地就會有一個好完美既解釋

就係“網上既資料其實係假,係出於政府既宏觀調控,目的想嚇走d冇膽既人,因為個busniess太好賺,太多人玩唔係好事“

呢個位好鬼
永遠唔會知究竟關唔關政府事
鬼國既野真係係關事都唔出奇,估佢唔到

對邏輯冇咁好既人黎講係,正如好多人將d奇怪野推向神怪論

但其實佢個解釋係base on個busniess係real,而佢地prove 個busniess real個過程太多contradiction,所以我當堂忍唔住笑左出聲

想救人既 email個wtps比我 472545328

想救人既 email個wtps比我 472545328@qq.com

個email新開?
係咪472545328@gmail.com

個email新開?

472545328@qq.com
好大機會係傳銷喎 如果真係傳銷 佢好堅持要上去你勸唔到 咁我要勸下樓主第日頂住唔好俾佢洗到腦

個email新開?

472545328@qq.com

Check email巴打

老死中左招
講唔聽救唔到
唯有等佢自己睇化
其實我好相信依d傳銷同大陸班官無乜關係
首先,如果班官比人發現左一定周身蟻
其次,亦係最好有既解釋,班官有「合法」既方法去搵錢去圈錢,根本唔需用依d傳銷去搵錢,而且亦太拋頭露面,好易比人發現
武漢嘅話好似上面大家咁講,最出名就係1040, 簡單講就係起手交7萬,然後你要拉3個下線,3個下線又要拉3個,拉到咁上下就可以坐定定等收錢,收到10m就完game,聽落好正咁,你個fd應該就係中呢個伏
不過應該就無咩危險,只係洗腦啫,應該就唔會去到所謂北派嗰種暴力禁錮嘅程度

呢度有幾篇文,你盡量睇一下(殘體)
http://www.fcxxh.org/a/qzzq/2016/0506/19522.html
點解好難幫人反洗腦
簡單講就係"大規劃你識條鐵咩"同"咁多人又搵到大錢?"

http://www.fcxxh.org/a/qzzq/2010/0715/898.html
點補救
斷佢財政,叫所有識佢嘅人唔好比錢,扮去搵佢然後捉佢返去

反洗腦就難好多啦,一係搵人睇實,過返一年半載應該就okay
唔得就麻煩,你可以睇吓呢個
http://www.fcxxh.org/a/qzzq/2010/0715/897.html
係大陸有人自發嘅反傳銷組織,你可以試吓搵人幫手,不過唔知嚟唔嚟到香港

如果佢叫你去,千奇唔好去,唔好太信自己定力,一入去想出去但又衰心軟唔捨得個fd,你就仆街啦

暫時咁多,希望幫到手

好詳細既資料
感謝巴打先

相信佢已經係準備好錢入去做
巴打有無聽過成功收到1040既例子?
如果真係有錢搵 都唔知話唔話佢係中伏好

屌,你朋友根本就是你
武漢嘅話好似上面大家咁講,最出名就係1040, 簡單講就係起手交7萬,然後你要拉3個下線,3個下線又要拉3個,拉到咁上下就可以坐定定等收錢,收到10m就完game,聽落好正咁,你個fd應該就係中呢個伏
不過應該就無咩危險,只係洗腦啫,應該就唔會去到所謂北派嗰種暴力禁錮嘅程度

呢度有幾篇文,你盡量睇一下(殘體)
http://www.fcxxh.org/a/qzzq/2016/0506/19522.html
點解好難幫人反洗腦
簡單講就係"大規劃你識條鐵咩"同"咁多人又搵到大錢?"

http://www.fcxxh.org/a/qzzq/2010/0715/898.html
點補救
斷佢財政,叫所有識佢嘅人唔好比錢,扮去搵佢然後捉佢返去

反洗腦就難好多啦,一係搵人睇實,過返一年半載應該就okay
唔得就麻煩,你可以睇吓呢個
http://www.fcxxh.org/a/qzzq/2010/0715/897.html
係大陸有人自發嘅反傳銷組織,你可以試吓搵人幫手,不過唔知嚟唔嚟到香港

如果佢叫你去,千奇唔好去,唔好太信自己定力,一入去想出去但又衰心軟唔捨得個fd,你就仆街啦

暫時咁多,希望幫到手

好詳細既資料
感謝巴打先

屌,你朋友根本就是你

我朋友真是我朋友
啱啱係上面返黎冇耐,一聽就知樓主你講邊樣

上面咁多巴打都講晒咁滯,
講多少少就係佢地會帶你實地考察,
例如帶你去金融地區(似中環金鐘一帶,但大好幾十倍)話黎實四大銀行,
乜乜物物銀行都會進駐,
周邊地價樓價會大升,
如果有錢不妨入手當地嘅樓,
到時淨係收租都fat fat;
仲有就係一個叫規劃局嘅地方,
聲稱當地人唔俾入,
外省人每個月只能去一次,
每次都要身份證登記,
佢地話局入面有晒證據證明依壇野係堅,
係國家明打擊但暗中支持

唔好問我入面睇到咩,
因為我咁啱去到過左辦公時間,
我後尾質問帶我上去嗰個,
佢話諗住我再上去嗰陣先同我去

仲有好多似是而非嘅所謂證據去引導你相信依壇野係真,
例如住嗰度有總共有600幢樓代表600份、
29個屋苑代表搵29個人就上總、
四周圍有嗰銅像暗示緊「五級三晉制」、
大厦外牆設計每三層就有行白線代表「五級三晉」、
規劃局嘅設計係5級樓梯形等等等等一啲聽落好on9,但又講到似層層嘅野

總之呢,肯上去嘅人大部分都會俾佢地洗腦洗到好信成件事,本人眼見嗰度唔少香港人係男女朋友、兩公婆、親人咁拍住上,
個個都暗示自己已經做緊經理,
甚至有啲話自己年尾應該上到總,
講到只要肯做就一定成功咁!
你話件事好鬼,但又真係有人信,
仲要唔係少!

返到香港之後其實個人真係會清晰返,
開始會諗邊有講到咁容易,
後尾再聽朋友講原來都有人係玩過,但失敗收場,有啲甚至無埋消息
最後都係算9數唔join,
始終要去到外地生活,
仲要做啲9成係犯法嘅野,
都係留係香港算

樓主可以做嘅就只係俾多啲失敗例子佢睇,同佢理性分析成個所謂生意其實仲有好多鬼野,例如你一日唔上到某個階級,你一日都唔會知發生咩事,所以極有可能就算做到老總都係冇錢

希望你救到你朋友啦樓主
睇到好多巴打都話呢d係呃人,有無人知有個同樣類似既,又係投資一舊錢(好似1200usd),之後叫你好似買外滙咁,每日check住個算幅,大手買大手賣,又或者係賣比其他買家,又有咩配送,咩點可以拎黎做消費,有個fd之前問我玩唔玩,佢仲好似借左30萬去all in

sor for 1999

例如帶你去金融地區(似中環金鐘一帶,但大好幾十倍)話黎實四大銀行,
乜乜物物銀行都會進駐,
周邊地價樓價會大升,
聲稱當地人唔俾入,
每次都要身份證登記,
係國家明打擊但暗中支持

唔好問我入面睇到咩,

規劃局嘅設計係5級樓梯形等等等等一啲聽落好on9,但又講到似層層嘅野

總之呢,肯上去嘅人大部分都會俾佢地洗腦洗到好信成件事,本人眼見嗰度唔少香港人係男女朋友、兩公婆、親人咁拍住上,
仲要唔係少!

後尾再聽朋友講原來都有人係玩過,但失敗收場,有啲甚至無埋消息
始終要去到外地生活,
都係留係香港算

樓主可以做嘅就只係俾多啲失敗例子佢睇,同佢理性分析成個所謂生意其實仲有好多鬼野,例如你一日唔上到某個階級,你一日都唔會知發生咩事,所以極有可能就算做到老總都係冇錢

希望你救到你朋友啦樓主

已經有個舊下屬,係兩、三年想呃我上水,不過失敗收場,家陣仲帶埋個大陸煌係香港

乜乜物物銀行都會進駐,
周邊地價樓價會大升,
聲稱當地人唔俾入,
每次都要身份證登記,
係國家明打擊但暗中支持

唔好問我入面睇到咩,

仲要唔係少!

始終要去到外地生活,
都係留係香港算

希望你救到你朋友啦樓主

已經有個舊下屬,係兩、三年想呃我上水,不過失敗收場,家陣仲帶埋個大陸煌返香港
咁其實如果揾唔到下線個後果係咩
咁佢地係大陸每日既工作就係等人上黎, 之後一大班人夾計做戲氹人落搭?
即係無實質既工作?

好詳細既資料
感謝巴打先

想睇成功既例子 你上去七日 大把你睇

巴打 你應該知好多
share 出黎幫大家打預防針

都話上fb search 1040陽光工程揭秘 我會將我知道既資料放上去

你個page咁隱蔽既 要page去page 一Search仲以為係空既

我都仲未search到

可能係特登咁難search

我都唔知點解咁難search 你地有無方法可以令更多人search 到?
你個fd咁撚蠢
救得次救唔到第2次

只求佢平安回來 比人呃少啲錢
最怕佢走去問人借錢

成個post send 俾佢睇喇

相信網上負面新聞 都已經有人同佢打過底
我岩岩同佢講 佢叫我唔好信網上討論
唔係事實既全部 只有真正感受過既人先明

明明香港人全世界iq平均最高,真係樹大有枯枝;人多有白痴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞