(擔心)朋友話要返大陸做野

355 回覆
36 Like 5 Dislike

只求佢平安回來 比人呃少啲錢
最怕佢走去問人借錢

成個post send 俾佢睇喇

相信網上負面新聞 都已經有人同佢打過底
我岩岩同佢講 佢叫我唔好信網上討論
唔係事實既全部 只有真正感受過既人先明

明明香港人全世界iq平均最高,真係樹大有枯枝;人多有白痴

咪傻啦 香港人自以為自己iq 高 先最易落搭

金字塔真係最易破解
計返第幾層總人數超過13億人,佢個plan就玩完

我睇過d資料
佢地話會逐步將門檻提升,由最初1個人升總要有600個人去到27個人
只係開始投入既資金會不斷提升,咁咪少左人

邏輯上佢地係講得通,只係實際上根本唔可行

唔通,點講都唔通
1個人搵3個人
搵到第20層已經要17億人
攞埋國家貨幣量M1+M2黎計唔洗睇都知死硬
我知搞乜
你google 1040陽光工程

掉69800就會有1040萬
拉2/3個下線 每個地方細節有唔同
但係大體玩法一樣 都係傳銷黎

南寧 武漢 貴陽 合肥 北海 總之係中西部城市
你去到既話 果班人就會係咁話係國家背後支持
佢地會show有好多證據

不過都係果句 共產黨信唔過
呢個似係共產黨操縱既國家級騙局就真

正確,好多大學生都俾人呃過

好撚多傻閪

成個post send 俾佢睇喇

金字塔真係最易破解

我睇過d資料
佢地話會逐步將門檻提升,由最初1個人升總要有600個人去到27個人

唔通,點講都唔通
1個人搵3個人

佢地話會不斷提高門檻 由3個人 改為兩個人 其實1040萬對佢地黎講唔係最大既吸引力 最重要既係有第二平台
我知搞乜
你google 1040陽光工程

掉69800就會有1040萬
拉2/3個下線 每個地方細節有唔同
但係大體玩法一樣 都係傳銷黎

南寧 武漢 貴陽 合肥 北海 總之係中西部城市
你去到既話 果班人就會係咁話係國家背後支持
佢地會show有好多證據

不過都係果句 共產黨信唔過
呢個似係共產黨操縱既國家級騙局就真

正確,好多大學生都俾人呃過

好撚多傻閪

香港呢個地方真係太閪
一樣有個fd 之前去左武漢2年話做野搵大錢
近排返黎,錢又無,乜鳩都無,白白無左2年時間
叫你fd咪撚去,一定係做傳銷

真係好撚柒......講傳銷香港起家早人幾廿年,今時今日身為香港人仲可以俾中國人番去搞傳銷,知唔知好撚醜呀?

金字塔真係最易破解

我睇過d資料

唔通,點講都唔通
1個人搵3個人

佢地話會不斷提高門檻 由3個人 改為兩個人 其實1040萬對佢地黎講唔係最大既吸引力 最重要既係有第二平台

咩叫第二平台

金字塔真係最易破解

我睇過d資料

唔通,點講都唔通
1個人搵3個人

咩叫第二平台

google la
我以前都比朋友叫左上去廣西,話有投資,去左7日,每日都見唔同人,佢地都係同你講1040課計劃點好點好,果陣真係好易比人洗腦,我朋友既家姐阿哥都上晒廣西,我朋友就中左招,因為佢有親人係果面,信得過佢地唔會呃佢,我就因為無7萬係身,又有工係香港,就返左黎,好彩無中招

屌那星,咁多人中過招
我以前都比朋友叫左上去廣西,話有投資,去左7日,每日都見唔同人,佢地都係同你講1040課計劃點好點好,果陣真係好易比人洗腦,我朋友既家姐阿哥都上晒廣西,我朋友就中左招,因為佢有親人係果面,信得過佢地唔會呃佢,我就因為無7萬係身,又有工係香港,就返左黎,好彩無中招

屌那星,咁多人中過招

就咁睇,有廿幾萬香港人上去過都唔出奇

真係要屌醒你朋友啊知道嗎

金字塔真係最易破解

我睇過d資料

唔通,點講都唔通
1個人搵3個人

咩叫第二平台

google la

Google完...吸引條命,莫講話國家項目,農村項目無d關係都唔批比你啦⋯⋯無撚腦

金字塔真係最易破解

我睇過d資料

唔通,點講都唔通
1個人搵3個人

咩叫第二平台

google la

Google完...吸引條命,莫講話國家項目,農村項目無d關係都唔批比你啦⋯⋯無撚腦

共產黨只係信親生仔是常識吧
究竟佢地係大陸實際上係有咩做

再搵人上去比錢

個flow應該係咁

假如我已經係其中一員
我個工作就係
搵個人黎“投資“
到步後,帶佢見唔同既人,1日3個,連續7日
直到我搵齊3個下線
再幫呢3個下線搵各自3個下線

佢地其實悶唔悶, 平時無娛樂? 點處理性生活 組員會唔會搞埋一齊

再搵人上去比錢

個flow應該係咁

假如我已經係其中一員
我個工作就係
搵個人黎“投資“
直到我搵齊3個下線

佢地其實悶唔悶, 平時無娛樂? 點處理性生活 組員會唔會搞埋一齊

好問題
push
push

再搵人上去比錢

個flow應該係咁

假如我已經係其中一員
我個工作就係
搵個人黎“投資“
直到我搵齊3個下線

好問題

據我想知
入左會之後只可以維持入會前既感情關係

再搵人上去比錢

個flow應該係咁

假如我已經係其中一員
我個工作就係
搵個人黎“投資“
直到我搵齊3個下線

好問題

據我想知

識有人由男女朋友身份上去,然後搞出人命,大住肚照繼續做依壇野,而家做到上埋總

再搵人上去比錢

個flow應該係咁

假如我已經係其中一員
我個工作就係
搵個人黎“投資“
直到我搵齊3個下線

好問題

據我想知

識有人由男女朋友身份上去,然後搞出人命,大住肚照繼續做依壇野,而家做到上埋總

咁最後點先?有冇人上到總之後真係有幾十萬落袋?

利申 我係上江西,我個fd都中左招 仲用左我幾日假上去,我睬佢有味 最後我自己買回程機票一個人自己返嚟 早知順便喺江西叫下平雞唔好蝕

再搵人上去比錢

個flow應該係咁

假如我已經係其中一員
我個工作就係
搵個人黎“投資“
直到我搵齊3個下線

好問題

據我想知

利申 我係上江西,我個fd都中左招 仲用左我幾日假上去,我睬佢有味 最後我自己買回程機票一個人自己返嚟 早知順便喺江西叫下平雞唔好蝕

食過一次飯咁大把,唔敢叫佢拎本存摺黎睇 睇個款都算身光頸靚

老實講,依單生意實有人做得掂有人做唔掂,可能佢係做得掂嗰班

巴打你又會肯請幾日假上去嘅?香港人假期咁矜貴

再搵人上去比錢

個flow應該係咁

假如我已經係其中一員
我個工作就係
搵個人黎“投資“
直到我搵齊3個下線

好問題

據我想知

岩岩先追晒d post!

巴打江西邊到 我朋友話佢視察係武漢
但去係去江西呀好似 但唔知江西邊到
會唔會你地見過

再搵人上去比錢

個flow應該係咁

假如我已經係其中一員
我個工作就係
搵個人黎“投資“
直到我搵齊3個下線

好問題

據我想知

好似話好嚴 唔可以亂搞男女關係 軍訓咁

金字塔真係最易破解

我睇過d資料

唔通,點講都唔通
1個人搵3個人

咩叫第二平台

google la

其實就算係真 咩人先會想做 聽到都唔想做

再搵人上去比錢

個flow應該係咁

假如我已經係其中一員
我個工作就係
搵個人黎“投資“
直到我搵齊3個下線

好問題

據我想知

好似話好嚴 唔可以亂搞男女關係 軍訓咁

去當兵
想問下A級老總
你唔係做到總喇咩?
點解會踢爆呢件事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞