(擔心)朋友話要返大陸做野

355 回覆
36 Like 5 Dislike

巴打 你應該知好多
share 出黎幫大家打預防針

都話上fb search 1040陽光工程揭秘 我會將我知道既資料放上去

你個page咁隱蔽既 要page去page 一Search仲以為係空既

我都仲未search到

可能係特登咁難search

你search到?
我乜都搵唔到

我搵到呀 可唔可以直接連link上黎?

你link 啦 我都係想更多香港人了解到呢件到底係咩事
關鳩你事咩

有白痴
你個fd咁撚蠢
救得次救唔到第2次

只求佢平安回來 比人呃少啲錢
最怕佢走去問人借錢

成個post send 俾佢睇喇

相信網上負面新聞 都已經有人同佢打過底
我岩岩同佢講 佢叫我唔好信網上討論
唔係事實既全部 只有真正感受過既人先明

明明香港人全世界iq平均最高,真係樹大有枯枝;人多有白痴

上面有巴打提到用氣氛黎感染你
上面成班人做緊 得你一個唔係
定力少d都易中招 仲要係異地
你個fd咁撚蠢
救得次救唔到第2次

最怕佢走去問人借錢

咪傻啦 香港人自以為自己iq 高 先最易落搭
你個fd咁撚蠢
救得次救唔到第2次

最怕佢走去問人借錢

聽返朋友上去個視察例子 我覺得都不外乎係捉到佢地既弱點
香港冇出路 日日返工 奴式生活
之後講到上邊點點點點
香港人有好多係死蠢落搭,亦有唔少人係智商正常有正職,為錢昆人落搭。

以我所知仲有個叫廣西商務商會規模都好大,騙子包括本地地產經紀,社工,慈善機構人員等。而我老母就係死蠢嗰個。搵唔到錢曬時間或者係比人昆少少錢事小,搞到愈來愈多人泥足深陷事大。

連登力量究竟可唔可以挑戰到呢類傳銷狗,搞到班傳銷狗身敗名裂。

你個fd咁撚蠢
救得次救唔到第2次

最怕佢走去問人借錢

聽返朋友上去個視察例子 我覺得都不外乎係捉到佢地既弱點
香港冇出路 日日返工 奴式生活
之後講到上邊點點點點

七日既洗腦過程 足以令你死心塌地留係果到 唔好因為好奇心而去嘗試果七日 因為隨時害左你一世
咁其實如果揾唔到下線個後果係咩

佢地聲稱唔會搵唔到 因為你嘅上線都要上總,你搵唔到會累佢遲上,所以佢地一定會幫你,可能係借力,例如當你未知點說朋友上去,佢地會幫手做說客咁,話依個行業好講團隊精神,叫你唔洗擔心
咁佢地係大陸每日既工作就係等人上黎, 之後一大班人夾計做戲氹人落搭?
即係無實質既工作?

你可以咁講,同佢地話每日都有堂要上,每次一個鐘,但時間就大部份你自己安排嘅,懶係訓練你管理生活咁,上堂啫係去其他人度傾下計(好似係)交流討論下咁上下,聽講定期就有考試,好似係類似演講唔知幾多分鐘咁
想問下可以點keep住呃到你唔走?

識人應該被騙,但我諗住食花生算,一黎唔係好熟,二黎條友成日懶叻懶醒,百屌不成材

都話上fb search 1040陽光工程揭秘 我會將我知道既資料放上去

你個page咁隱蔽既 要page去page 一Search仲以為係空既

我都仲未search到

可能係特登咁難search

你search到?
我乜都搵唔到

我搵到呀 可唔可以直接連link上黎?

你link 啦 我都係想更多香港人了解到呢件到底係咩事

https://www.facebook.com/1040%E9%99%BD%E5%85%89%E5%B7%A5%E7%A8%8B%E6%8F%AD%E7%A7%98-425839324416546/

識人應該被騙,但我諗住食花生算,一黎唔係好熟,二黎條友成日懶叻懶醒,百屌不成材

用感情綁架 你要走會話你不負責任 呢個遊戲 會叫你去既 都係你最親近既人 因為你同佢唔熟 你係唔會花時間去睇一件完全唔靠譜既事

用感情綁架 你要走會話你不負責任 呢個遊戲 會叫你去既 都係你最親近既人 因為你同佢唔熟 你係唔會花時間去睇一件完全唔靠譜既事

巴打係咪曾經深入虎穴

Please勿用蝗team
用「實際」

Please勿用蝗term
用「實際」
早排搭緊高鐵先聽到條友係到教人做傳銷,話搵到錢
你個fd咁撚蠢
救得次救唔到第2次

最怕佢走去問人借錢

金字塔真係最易破解
計返第幾層總人數超過13億人,佢個plan就玩完

當時有同我講就算搵唔到下線
每個月都有幾千b鄭比番你
真唔真

真唔真

幾千蚊
你個fd咁撚蠢
救得次救唔到第2次

最怕佢走去問人借錢

金字塔真係最易破解
計返第幾層總人數超過13億人,佢個plan就玩完

我睇過d資料
佢地話會逐步將門檻提升,由最初1個人升總要有600個人去到27個人
只係開始投入既資金會不斷提升,咁咪少左人

邏輯上佢地係講得通,只係實際上根本唔可行

真唔真

幾千蚊

以我所知 就唔會有 你加入之後 佢地只會不停咁教你去點拉人上去
d記者去晒邊,應該要報果d就唔報
push
俾人包起左

如果比人包應該會講

他可能自己都未知他會比人包,但無錢的!

不過在出發前影多幾張相,可能以後無咩機會再見面的啦!

祝他好運!
一個女人走上,真係危險!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞