(擔心)朋友話要返大陸做野

355 回覆
36 Like 5 Dislike
認真 叫佢唔好上去 1040做唔過 以前就得 而家就 唔知你個fd去嗰度點啦

淨係知廣西 廈門嗰啲

依家經濟發展根本到左平頂位
邊有可能仲$1變到$10000出黎

勁共依家d GPD全部都係投資谷出黎
每$2,3先創造到$1價值
根本就係共產黨呃平民錢去谷GPD

你去過貴陽 武漢 南寧就知好撚多人做呢d
捉極都捉唔晒
我有懷疑過地方政府間唔中先捉d人祭旗
呢班人留係度都可以促進下內銷 冇必要一炮過起晒

所以佢去到得個吉既機會係好大既

你唔怕比人說服到咪上去睇下
記得唔好帶錢去
認真 叫佢唔好上去 1040做唔過 以前就得 而家就 唔知你個fd去嗰度點啦

淨係知廣西 廈門嗰啲

捉極都捉唔晒

記得唔好帶錢去

唔係我要去,係朋友話已經要去做
我怕佢浪費時間又比人呃錢

所以唔洗擔心人身安全?
依家香港咁既環境
好多人真係咁樣寧願去搏呢1040萬
當然佢地實話0風險

佢地一定會集中sell呢樣野
話香港打工買唔到樓
貪念好易令你個fd中招

淨係知廣西 廈門嗰啲

捉極都捉唔晒

記得唔好帶錢去

唔係我要去,係朋友話已經要去做
我怕佢浪費時間又比人呃錢

所以唔洗擔心人身安全?

最怕真係比公安塔左
塔左就真係玩撚完

無期限既拘留 上完庭仲要坐監
到時人生黃金年齡冇左4,5年真係完已玩
依家香港咁既環境
當然佢地實話0風險

話香港打工買唔到樓
貪念好易令你個fd中招

岩岩上網睇左啲
話就算係黨打擊 其實都係造出黎暗中保護佢地

我朋友仲話 絕對安全,合法
係咪已經比人洗左腦

點先搵到錢 又點先搵唔到舊錢呢其實
好恐怖架, 之前有大陸仔share 過經歷,
會用精神同肉體攻擊令人屈服

肉體攻擊
我朋友唔似比人打完喎
http://tieba.baidu.com/p/3816149355

你都可以youtube睇下, 好撚恐怖

肉體攻擊
我朋友唔似比人打完喎

唔一定係打架嘛 你都係咪上去, 通知佢家人吧啦
依家香港咁既環境
當然佢地實話0風險

話香港打工買唔到樓
貪念好易令你個fd中招

岩岩上網睇左啲
話就算係黨打擊 其實都係造出黎暗中保護佢地

我朋友仲話 絕對安全,合法
係咪已經比人洗左腦

點先搵到錢 又點先搵唔到舊錢呢其實

拉d唔拉d呢招先高
等班人覺得就算有人比人拉都係覺得係d人自己問題
絲打 我本人親身經歷過 有咩問題可以問我
幾年買到樓 唔係雞就係傳燒, 一係老千
絲打 我本人親身經歷過 有咩問題可以問我

可唔可以分享多少少?你有無真係開始做野?

未開始做 但當時留左起果個環境成個月 真係會好似比人洗左腦咁 但係番到黎香港 個人既思路就會清晰番

肉體攻擊
我朋友唔似比人打完喎

想救番你朋友既就聯絡我

肉體攻擊
我朋友唔似比人打完喎

想救番你朋友既就聯絡我

做邊

肉體攻擊
我朋友唔似比人打完喎

想救番你朋友既就聯絡我

做邊

被邀約去安徽
身邊有人做緊傳銷狗
同佢好熟,當佢半個細佬
一開始佢話有生意一齊做
我好奇,叫佢介紹一下,先知原來佢做緊一間大型傳銷公司
身邊啲人話快啲絕交
但我想叫佢醒返救返佢多啲
好想同佢講成件事好有問題
但總係搵唔到好中嘅point
如果換轉你地會點講
龐氏騙局
https://zh.m.wikipedia.org/wiki/龐茲騙局

唔同
龐氏唔需要下線

肉體攻擊
我朋友唔似比人打完喎

想救番你朋友既就聯絡我

點聯絡你
身邊有人做緊傳銷狗
同佢好熟,當佢半個細佬
一開始佢話有生意一齊做
我好奇,叫佢介紹一下,先知原來佢做緊一間大型傳銷公司
身邊啲人話快啲絕交
但我想叫佢醒返救返佢多啲
好想同佢講成件事好有問題
但總係搵唔到好中嘅point
如果換轉你地會點講

真係比人洗左既話好難救得返
我知搞乜
你google 1040陽光工程

掉69800就會有1040萬
拉2/3個下線 每個地方細節有唔同
但係大體玩法一樣 都係傳銷黎

南寧 武漢 貴陽 合肥 北海 總之係中西部城市
你去到既話 果班人就會係咁話係國家背後支持
佢地會show有好多證據

不過都係果句 共產黨信唔過
呢個似係共產黨操縱既國家級騙局就真

一定係呢個
以上既特征全部吻合
自己被人邀約過,當旅遊去左
但我保持頭腦清醒 無比人洗腦 之後同邀約我果個絕交

絲打?可唔可以講多啲
去邊到 去幾耐?啲人點樣洗你腦 同埋其實係咩人居多?
邀約你果個同你原先關係熟唔熟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞