(擔心)朋友話要返大陸做野

355 回覆
36 Like 5 Dislike
有樣野要提
通常d新聞話捉到d老總之後 d錢係上繳國庫
唔係比返受害人
呢d擺明係共產黨設既局

我懷疑我朋友個朋友可能已經係老總
佢話佢朋友同佢講 今年應該會打到樓

仲話咩好好機會要把握 叫佢好好珍惜
搞到成件事好似係賞賜比佢咁
有樣野要提
通常d新聞話捉到d老總之後 d錢係上繳國庫
唔係比返受害人
呢d擺明係共產黨設既局

我懷疑我朋友個朋友可能已經係老總
佢話佢朋友同佢講 今年應該會到樓

仲話咩好好機會要把握 叫佢好好珍惜
搞到成件事好似係賞賜比佢咁
一樣有個fd 之前去左武漢2年話做野搵大錢
近排返黎,錢又無,乜鳩都無,白白無左2年時間
叫你fd咪撚去,一定係做傳銷

得個吉呢啲真係
兩年時間話多唔多話短唔短 但空白左真係唔知點解釋比人聽 知唔知擺左幾多錢落去?

食蕉身體好
武漢嘅話好似上面大家咁講,最出名就係1040, 簡單講就係起手交7萬,然後你要拉3個下線,3個下線又要拉3個,拉到咁上下就可以坐定定等收錢,收到10m就完game,聽落好正咁,你個fd應該就係中呢個伏
不過應該就無咩危險,只係洗腦啫,應該就唔會去到所謂北派嗰種暴力禁錮嘅程度

呢度有幾篇文,你盡量睇一下(殘體)
http://www.fcxxh.org/a/qzzq/2016/0506/19522.html
點解好難幫人反洗腦
簡單講就係"大規劃你識條鐵咩"同"咁多人又搵到大錢?"

http://www.fcxxh.org/a/qzzq/2010/0715/898.html
點補救
斷佢財政,叫所有識佢嘅人唔好比錢,扮去搵佢然後捉佢返去

反洗腦就難好多啦,一係搵人睇實,過返一年半載應該就okay
唔得就麻煩,你可以睇吓呢個
http://www.fcxxh.org/a/qzzq/2010/0715/897.html
係大陸有人自發嘅反傳銷組織,你可以試吓搵人幫手,不過唔知嚟唔嚟到香港

如果佢叫你去,千奇唔好去,唔好太信自己定力,一入去想出去但又衰心軟唔捨得個fd,你就仆街啦

暫時咁多,希望幫到手

好詳細既資料
感謝巴打先

相信佢已經係準備好錢入去做
巴打有無聽過成功收到1040既例子?
如果真係有錢搵 都唔知話唔話佢係中伏好

有就一定有,你吃夠幾個親友然後班親友又on99咁斷六親搵下線送錢比你就得
又唔一定比人呃到仆街,如果你有希特拉嘅口才,你絕對可以搵夠人做下線
只要有本有人脈有口才,就可以由比錢人變收錢

不過睇你個fd嘅描述,當我無講過
你個fd咁撚蠢
救得次救唔到第2次

只求佢平安回來 比人呃少啲錢
最怕佢走去問人借錢
你個fd咁撚蠢
救得次救唔到第2次

最怕佢走去問人借錢

成個post send 俾佢睇喇
上fb search 1040 陽光工程揭秘 你會知道佢地做緊咩

Fb 係咪block晒

我近排開 整理哂所有資料 同埋個人經歷 你自己上網search 會好亂 我希望可以救得一個得一個
上fb search 1040 陽光工程揭秘 你會知道佢地做緊咩

Fb 係咪block晒

我近排開 整理哂所有資料 同埋個人經歷 你自己上網search 會好亂 我希望可以救得一個得一個

老總
睇黎你係有返咁上下經歷
你個fd咁撚蠢
救得次救唔到第2次

最怕佢走去問人借錢

相信網上負面新聞 都已經有人同佢打過底
我岩岩同佢講 佢叫我唔好信網上討論
唔係事實既全部 只有真正感受過既人先明
你個fd咁撚蠢
救得次救唔到第2次

最怕佢走去問人借錢

叫佢咪傻 兩至三年時間? 如果兩三年後 自己有三百份額左右 唔上唔落 仲留唔留係個邊? 要拉廿九個人 根本唔係一件易事 上總後既保底工資 根本係無 第二平台都係一個大話
心靈有冇咁脆弱 呢d 蝗國傳銷都中
我朋友前排都係 同你個case完全一樣除左佢係去貴洲 一聽就知係1040傳銷 一開始好擔心成班朋友諗點樣幫佢 但其實你講咩都無用最緊要反而叫你/身邊朋友小心唔好比佢拉埋上去就得 因為佢下一步會搵身邊人做下線

天龍貝兒?
身邊都有一個 已經返唔到轉頭
同埋大家係網上搵資料既時候 記住唔好加佢地既qq 果個係另一個騙局黎 叫網資 1040既網上版本
你個fd咁撚蠢
救得次救唔到第2次

最怕佢走去問人借錢

叫你朋友上去果班人 極有可能係 叫我上去果班 我可能識你朋友
似係中左洗腦騙局
好多人支那發展
大陸人用咩途徑引人入坑
amway係咪係仆街野黎
你個fd咁撚蠢
救得次救唔到第2次

最怕佢走去問人借錢

叫你朋友上去果班人 極有可能係 叫我上去果班 我可能識你朋友

我都覺得好大機會 世界好細!
我地會唔會同一圈子?
你推左未?
你個fd咁撚蠢
救得次救唔到第2次

最怕佢走去問人借錢

叫佢咪傻 兩至三年時間? 如果兩三年後 自己有三百份額左右 唔上唔落 仲留唔留係個邊? 要拉廿九個人 根本唔係一件易事 上總後既保底工資 根本係無 第二平台都係一個大話

三百份額 我完全數明白 保底工資係咪講緊累積到1040?

第二平台即係接大project做?
你個fd咁撚蠢
救得次救唔到第2次

最怕佢走去問人借錢

三百份額 我完全明白 保底工資係咪講緊累積到1040?

第二平台即係接大project做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞