(擔心)朋友話要返大陸做野

355 回覆
36 Like 5 Dislike
講咁耐大家身邊多唔多拎得返錢 比例大約係幾多

再搵人上去比錢

個flow應該係咁

假如我已經係其中一員
我個工作就係
搵個人黎“投資“
到步後,帶佢見唔同既人,1日3個,連續7日
直到我搵齊3個下線
再幫呢3個下線搵各自3個下線

佢地其實悶唔悶, 平時無娛樂? 點處理性生活 組員會唔會搞埋一齊

好問題

據我想知
入左會之後只可以維持入會前既感情關係

識有人由男女朋友身份上去,然後搞出人命,大住肚照繼續做依壇野,而家做到上埋總

咁最後點先?有冇人上到總之後真係有幾十萬落袋?

利申 我係上江西,我個fd都中左招 仲用左我幾日假上去,我睬佢有味 最後我自己買回程機票一個人自己返嚟 早知順便喺江西叫下平雞唔好蝕

岩岩先追晒d post!

巴打江西邊到 我朋友話佢視察係武漢
但去係去江西呀好似 但唔知江西邊到
會唔會你地見過

你朋友仲係決定去啊
想問下A級老總
你唔係做到總喇咩?
點解會踢爆呢件事?

我無做過

佢地其實悶唔悶, 平時無娛樂? 點處理性生活 組員會唔會搞埋一齊

好問題

據我想知
入左會之後只可以維持入會前既感情關係

識有人由男女朋友身份上去,然後搞出人命,大住肚照繼續做依壇野,而家做到上埋總

咁最後點先?有冇人上到總之後真係有幾十萬落袋?

利申 我係上江西,我個fd都中左招 仲用左我幾日假上去,我睬佢有味 最後我自己買回程機票一個人自己返嚟 早知順便喺江西叫下平雞唔好蝕

岩岩先追晒d post!

巴打江西邊到 我朋友話佢視察係武漢
但去係去江西呀好似 但唔知江西邊到
會唔會你地見過

你朋友仲係決定去啊

你只有呢段時間可以救到佢 佢上左去 你就少左個朋友 以後佢叫你上去 而你去完唔認同 佢就當你唔再係朋友
好想知道個7日到底係聽左d咩先會令個人咁大轉變 不過老老實實佢地應該係睇中香港人以錢為最重要既野先tum到佢地
好想知道個7日到底係聽左d咩先會令個人咁大轉變 不過老老實實佢地應該係睇中香港人以錢為最重要既野先tum到佢地

個人冇乜分析能力 再加 感情有些少缺憾 就會中計

因為佢地都係呢兩方面一齊入手

睇左個blog 本身條友都好理性 但最後都比人洗左腦

主要係個環境個影響同埋你不斷見唔同既人 總有人會打動到你 佢地運用左好多心理學係個到 真係唔好高估自己可以唔動搖

主要係個環境個影響同埋你不斷見唔同既人 總有人會打動到你 佢地運用左好多心理學係個到 真係唔好高估自己可以唔動搖

要個人無慾無求先得

要個人無慾無求先得

唔係無慾無求, 係呢個世界有好少回報一野爆到咁高既野

有既都係狗屎運, 例如十年前買700渣到而家

其他既都係偏方, 即係踩法律灰色或者直頭犯法

佢呢個仲要係直頭呃鳩番你轉頭既坑黎
其實有無人會打算報公安
通常拉大粒個D
其他會放哂

咁又可以幫到你地朋友
大家小心個人和事主資料,因為講事主經歷,其實同表示事主係會中招既人無分別。

叻人所用既方法係意想不到。

防人之心不可無。

佢地其實洗腦洗得好有技巧,佢地識用目前嘅事氹你,例如好易搵3個人,下一班人又你好易搵3個人,上到去上級有5、6位數字補底,好吸引。你搵到舊錢,你可以有你真正想要嘅「生活」。

之後幾日會同你講「行業」發展性,香港人最驚就係3年賺千幾萬,之後乜7都冇,所以佢灌輸完你目前嘅好處之後,就會帶出將來嘅優勢,可以繼續玩大碼啲投資嘅「第二平台」,等貪嘅人知有得再賺多啲,同時又帶出日後嘅危機,就係「蘇洲過後冇艇搭」嘅道理,到時你人邊好多朋友已經做緊,你嘅目標又會少左,第日要加入,個投資份額可能變左要投資20萬,因為一開始run呢個資本運作都只係投資3800蚊就得,但係經過通漲先調到69800,到真係再調高個陣,你就玩唔起,咁樣去嚇埋啲細膽,又心大心細嘅人,驚賺唔切錢⋯

我聽完我都掙扎左一、兩日,但係最後我信冇補低工資多啲,因為69800變1040萬係差唔多148倍槓桿,就算真係幫到國家將啲人嘅錢重新洗牌分配推動經濟,都冇可能有148倍增幅。大陸論壇有個名句,如果真係咁好賺,佢第一時間拎晒全村人身份證,再去投資$69800 X 27 ,一炮過上總賺返1040萬,除返開點都有賺,就算冇錢賣腎都去
其實有無人會打算報公安
通常拉大粒個D
其他會放哂

咁又可以幫到你地朋友

啲公安會唔會理都係一個問題

係咪比男朋友叫果個?
其實有無人會打算報公安
通常拉大粒個D
其他會放哂

咁又可以幫到你地朋友

啲公安會唔會理都係一個問題

d公安根本係同黨黎
你有冇見過支那入面反共果d"打擊"完仲係度?
洗頭艇都夠膽出啦

係咪比男朋友叫果個?

push
多留意身邊既人 其實呢個傳銷 一直都係大家既身邊 只係佢地既保密工作做得比較好
睇穿左唔代表冇效果。就好似明知條女謀你副身家,但你都會覺得條女係欣賞,崇拜自己先愛自。
所以救人未必應該齋講邊到唔合理邊到冇可能,用埋心理學先會有效果。參考下傳銷用咩招先囉。

鳩up
push

你個朋友點呀?
好朋友係大學同學,女仔黎

上年畢業,岩岩出黎做野一排

前排聽佢講話有朋友叫佢返大陸做野

去左武漢(唔肯定)視察環境

個陣都無乜點為意 諗住佢係當順便去下旅行

點知前兩日無啦啦同我講話決定左要返大陸做野

仲要好突然 話五月就會出發

可能要去年幾兩年,但都會間唔中返黎香港

問佢實際做乜 係咩地方咩公司同咩人一齊做野

佢又答到模凌兩可 無乜點講詳情

淨係話會搵到錢 兩年之後返到黎就可以買到樓

佢仲係咁強調:

呢個係一個機會 比自己改變同經歷 同你講你都唔會明
(心諗你乜都唔講點明呀 )

我而家好擔心佢 比人呃錢都事少

一陣返到上去有咩三長兩短都唔知點算

始終係一個女仔 雖然話佢啲朋友都會係到 但我都係好擔心

有無巴絲有聽過或者身邊朋友有呢啲經歷?

好似同佢講咩都無乜用咁,佢已經下左決心咁。。。

好難俾comment

佢仲係咁強調:

好難俾comment

唔會有咩三長兩短 不過佢經過一兩年既洗禮 返到黎 會變左另一個人
push 到爆post 為止真係要
要比多D 人知

佢仲係咁強調:

好難俾comment

唔會有咩三長兩短 不過佢經過一兩年既洗禮 返到黎 會變左另一個人

會變好定唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞