信用卡討論區(85)農曆新年 繼續抗爭

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
但係佢封死我哋等同廢咗個功能
老實講呢個遊戲如果玩完 即係8仔都等收皮
而家咪唯有叫政府唔俾人用信用卡/提款卡撘車保留住佢唯一價值
呢兩日Paypal係咪轉唔到錢過銀行戶口?
呢排停派信,唔知幾時先可以收到張新卡
有登記呀
唔係百老匯 我講果個係11月果時架 寫話1月31回
你應該唔係去衛訊買掛?
所以佢咪唔封到死
咁你地繼續刷
佢又繼續賺手續費
其實佢處理 fps 要幾多成本
佢又唔同其他電子錢包咁用卡增值
八仔自動增值佢應該冇成本
下個星期政府維持基本服務
應該開始派返
其實係同用卡增值一樣嫁wo
我地用卡增值,visa/master 咪charge翻八達通公司錢。
打上去其實waive到
出咗scam月結單未
要10/2先開始喎
樓上好多巴C都話AE CX張卡好難waive ,除非達到指定簽帳額
佢係月結....但未必月底

我自己係月中結
Cxae 喎
我識嘅人都打上去就waive到
東亞日五月先出最後一期回贈
但我張卡3月開
咁係咪要硬食一次年費? 有無得waive
郵政服務最新安排

為配合政府於一月三十一日宣布實施的政府部門特別上班安排,以盡量減低疫情在社區擴散的風險,香港郵政今日(二月一日)宣布在二月三日至二月九日期間會為市民提供基本及有限度公共服務如下:

— 全線郵政局會於星期一至五上午十一時至下午三時及星期六上午九時三十分至下午一時開放,屆時會提供所有櫃位服務(流動郵政局暫停服務);
提供隔天的郵件派遞及郵箱收信服務;及
— 出口及入口特快專遞郵件維持星期一至六的收寄及派遞服務。

由於郵政局開放時間縮短,市民如有必要前往郵政局使用櫃位服務或需等候較長的時間。

市民可瀏覽香港郵政網站(www.hongkongpost.hk)的最新公布;如有查詢,可致電香港郵政熱線2921 2222。 

2020年2月1日(星期六)
香港時間13時20分
我諗住到時開戶口頂一頂
上年四月開卡
憎恨八達通嘅人應該要繼續用八達通先岩
https://lih.kg/1828659

多謝連登仔大力宣傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞