如果仲見到後生仔食吉野家,元氣個d,大家一齊影大頭

1001 回覆
2246 Like 750 Dislike
樓主會直接私了 仲影相咩
支持樓主繼續帶起 影相就係做咗嘢嘅風氣
抗爭要玩批鬥 但係唔夠膽正面講 連登我最惡
你而加覆邊個呀戇鳩
共產黨食飯你又食飯,咁你同共產黨有乜分別
屌緊你囉柒頭
大家咁話啦懵撚
gchiq
多少都有D效果嘅 知道可能會比人影
D弱智藍屍真係以為會比人C了 下次自然行過少少食第2間算
pish 仲食藍店抵比人影
樓豬覺得自己好醒好型
殊不知成件事又柒又醜化個運動
你係夠薑夠有道理嘅唔入去屌柒佢地?
又要蒙查查影下相放上黎覺得自己贏左
啲人班口識叫人唔好批鬥
不如守撚住黃店門口再講啦
依家係對家發起批鬥在先
唔好批鬥我啦
有次太趕時間,就係吉野家隔離......食咗一次
利申:趕住去遊行

我仲有啲美心閪餅卡,換埋先得唔得
咪撚就係,次次都用依句fail曬既類比

有冇捉曬啲老豆老母家姐細佬老師同學同事朋友去載高帽游街跪玻璃再交俾黨軍迫害先,再間唔中喺條街砍咁一兩個相反立場既人?

對家就有喇
唔係咩
咁型唔去影狗屋?唔去狗屋度捕住啲狗?
如果相中人係港豬,見到你咁樣影,只會憎黃絲
如果相中人係淺黃,就會被你迫咗去淺藍
如果相中人係藍,支持吉野家有咩問題?
結論:對場運動無幫助
拉 係搞都搞廢老 搞後生做咩
唔知有無記錯 之前韓國好似都有影食客相

不過呢度唔知點解
好似勇於恥笑樓主 多過 屌人仲食藍店
好似特別關懷同情食緊藍店個D人咁
後生排斥更容易 我要藍絲廢青同番廢佬玩。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞