如果仲見到後生仔食吉野家,元氣個d,大家一齊影大頭

1001 回覆
2246 Like 750 Dislike
增加對家成本原來唔係抗爭
難怪黃色經濟圈一開始都有人話吃喝玩樂唔係抗爭啦
閣下應該係冇女
我都贊成私了,咁佢地睇到,就唔洗比人點去
通宵返工原來食到吉野家tea time?時空錯亂?
唔係貪平嘅,宵夜都有選擇啦
當真係成區得m記開嘅,冇選擇你咪去食囉

依家講緊嘅係 有選擇下你都食藍店仲要大大聲講到好撚合理咁
你索性割埋以前裝修吉野家嘅勇武啦屌
嗰陣就成班拍哂手,依家就仆去幫手補血,你地又用下腦得唔得

係呀永世唔好罷工啦靠班細路去做勇武就岩
咦係wor
啱呀
照你邏輯如果你影嚟批鬥個個
咁啱就係冇得選擇下食吉野家咁點?
除左製造內鬥外有咩作用?
搞都唔應該搞呢啲人先啦 可能推港豬去藍嗰邊 本身乜柒都唔理嘅都好過敵人啦
睇呢個po
就知連登仲有好多人食美心吉野家starbug
如果民主咁樣就爭取到真係食得屎
你唔係宵夜嘅話根本大把替代屌你上面有條友話外母叫買starbucks冇得揀成隻狗咁叫乜撚野時代革命?咪濫用冇得選擇依個解釋
影相手法有冇用可以討論,最多咪講明凌晨時份/中學生嗰啲唔計
但班人係講緊食吉野家岩唔岩

影相依個風氣根本唔會持續落去,一早冷處理個post就冇事,係見到班仆街衝出黎講到幫襯藍店幾撚合理先火滾
好波
得啦
上街爭取唔到
裝修爭取唔到
乜都爭取唔到
學你日日食藍店就最好
認識老一輩嘅年青人唔會上
而家就係想人出名到無地自容
選擇性執法對唔對得住義士
咁口響直接証服中國 刻不容緩吖笨
你未理性好多囉
入邊有班人講極都唔明
做得好
做嘢都要睇效率,浪費時間無意思
你影老屎忽wfc
但影後生仔就唔同
咁你飲咩水?
分化post 推
不如你叫全香港人罷飲東江水
都好有用
呢個都係真,都好多人要幫老闆買咖啡
買完大頭就比人影左但咖啡一啖都無份飲
老闆就繼續開開心飲Starbucks
唔知影相係會影響到邊個
周圍影人大頭放上網批鬥 製造白色恐怖叫抗爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞