如果仲見到後生仔食吉野家,元氣個d,大家一齊影大頭

1001 回覆
2246 Like 750 Dislike
除左兜係咪唔識駁
引用埋哂D不合比例既例子
裝修係有風險 呢D先叫抗爭
影張相擺上黎 叫抗爭 你摺埋啦
最好裝修中資機構,教精班大陸仔香港並唔係中國呀懵鳩
sor 原來get錯咗你
我以為你係連衛兵
唔支持影大頭
因為仲食扑野家既垃圾連比人影既價值都無
Push
我講緊似共產黨呀
你地抗爭似共狗呀
影你條閪咩
又一條分化死on9,影你老母臭閪咩,啞撚左唔識行去同人講?

帶頭批鬥,分化,咩居心?

樓主五毛/分化狗/熱狗/共狗
自己揀樣
紅店藍店排住隊等你影,有排都未輪到吉野家
已經唔重要啦 你哋都同一個格 天生共產黨
你又知人地藍絲群係咁樣? 你自己有份入阿?
自己人都屌 無非都係因為佢做野唔妥 咪唔撐囉
淺黃和理非 唔一定轉藍
但心灰意冷就一定 始終有你呢種人係度日日做撚埋D無聊野
影張相扮抗爭 上前線捉鬼果班都唔知係咪有你份添
幫中資企業打工 做政府嗰啲又點計
愈走極端愈走離人群

咪撚on9啦,我鐘意食吉野家,唔撚得
佢已經硬兜到失智
成日咁鍾意講批鬥
你知唔知真既批鬥係死人㗎
唔知係度9up 影張相都叫批鬥 望下你咪強姦?
總之目標就係抵制藍店 咩方法達到呢個目標就為之正確
裝修犯法都接受到 接受唔到影相 醜唔醜呀
是但啦,都係傻鳩一條

分化撚想騎劫我地,我地追求民主自由,自由意志,佢就影大頭,批鬥,強迫,何來民主
黃衛兵
佢地要做港豬咪由佢地囉 食個飯點解要影佢地相先
喂 勇武都唔比得藍絲影相啦 但你地黃衛兵就可以亂影普通人相?
仲要人地都唔一定係藍 可能純粹不理世事既港豬
一陣人地見到你係到影相 打到你入廠你真係唔好喊
與其做埋呢啲無聊野不如諗下未來幾個星期搞啲咩集會好過啦屌
樓主on9仔唔敢講啞撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞